Ilmoittajansuojalaki eli whistleblowing
Julkaistu: 2024-01-17

Ilmoittaminen epäasiallisesta toiminnasta

Whistleblower-direktiivi, joka tunnetaan myös nimellä ilmoittajansuojelulaki, edistää avoimuutta ja vastuullisuutta. Sen avulla voidaan ilmoittaa väärinkäytöksistä turvallisesti ja siten, että ilmoittajan henkilöllisyys on suojattu.

Yleistä
OEM konsernilla on käytössä yhteinen ulkopuolinen kanava, jonka kautta voidaan ilmoittaa turvallisesti sekä anonyymisti epäasiallisesta käytöksestä tai epäillyistä väärinkäytöksistä yrityksemme toiminnassa. Whistleblower- kanavan ilmoituksia käsittelee ulkopuolinen palveluntarjoaja Qnister, joka toimii kommunikointikanavana ilmoittajan ja palvelun välillä.
Whistleblower-palvelu on avoin kaikille yrityksen sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Ilmoittajalta ei vaadita todisteita toiminnasta, mutta toivottua on, että ilmoitukset tehdään vilpittömästi eikä tahallaan anneta vääriä tietoja. Tavoitteena on pyrkiä pitämään huolta eettisestä ja arvojemme mukaisesta toiminnasta, niin konsernin sisä- että ulkopuolella.

Ilmoita epäasiallisesta toiminnasta

Linkki Whistleblower palveluun löydät kotisivujemme alalaidasta ”Ota yhteyttä” -kohdasta. Linkki vie sinut ulkoiseen palveluun, jossa voit valita palvelukielen (englanti/ruotsi) ja määritellä yrityksen erikseen.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti