Induktiiviset lähestymiskytkimet

Induktiiviset kytkimet ovat ihanteellisia kosketuksettomaan metallisten kappaleiden tunnistukseen. Niissä ei ole liikkuvia osia, mikä tekee niistä sopivia korkean tunnistustaajuuden ja -määrän sovelluksiin. Lisäksi niiden sylinterimallinen muotoilu mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen.
Induktiiviset lähestymiskytkimet
Induktiiviset lähestymiskytkimet yleismalli

Yleismallit

Induktiiviset lähestymiskytkimet valikoimastamme löytyy paljon eri malleja, joka kattavat eri koot ja ominaisuudet. Vaihtoehtoja löytyy puikkomallisista 3 mm antureista M30-kokoisiin runkoihin. Induktiivisissa antureissa on perus- ja tuplatunnistusetäisyydet sekä useita ulostulojen vaihtoehtoja, kuten PNP/NPN ja NO/NC. Lisäksi on saatavilla analogialähtöisiä antureita. Tarjolla on myös erikoisversioita, jotka on suunniteltu esimerkiksi elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Induktioanturit tarjoavat luotettavan tunnistusratkaisun eri sovelluksiin.
Lähestymiskytkimet rasiamalli

Rasiamallit

Bernstein tarjoaa laajan valikoiman erilaisia rasiamaisten induktiivisten kytkimien malleja. Näitä kytkimiä on saatavilla erilaisiin sovelluksiin ja tarpeisiin. Induktiivisten kytkimien tunnistus voi tapahtua joko kytkimen kapeammalla sivulla tai leveämmällä sivulla, jolloin voidaan valita sopivin vaihtoehto kytkimen asennustilanteen mukaan. Tunnistusetäisyydet aina 8 mm saakka. Bernsteinin induktiivisissa kytkimissä on myös monipuoliset ulostulovaihtoehdot kattaen PNP/NPN ja NO/NC.
M18 induktiivinen lähestymiskytkin erikoismalli

Erikoismallit

Bernsteinin induktiivisten lähestymiskytkimien erikoismalleihin kuuluvat reikäanturi, kierroslukuvahdit ja laatikko mallinen anturi koossa 40X26X12mm. Reikäanturia voidaan hyödyntää esimerkiksi pienten metalliesineiden laskennassa. Kierroslukuvahdilla puolestaan voidaan tarkkailla ferromagneettisen hammaspyörän kierroslukua.
Testauslaatikko antureille

Anturitesteri

Anturitesteri mahdollistaa kolmijohtimisten valokennojen ja induktiivisten kytkinten toiminnan testauksen. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi anturien asennuksen yhteydessä tai vianetsintään. Anturitesterissä on erityinen pulssitoiminto, jonka avulla voidaa opettaa anturit valmiiksi ennen asennusta. esterissä on ladattava 2500 mAh akku, jota voidaan myös käyttää varavirtalähteenä tarvittaessa.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus VuoristoMarkus Vuoristo

Tuotepäällikkö

+358432014112 043 2014 112

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti