Laserskannerit

Hokuyon 2D-laserskannerit ovat korkealaatuisia ja tarkkoja mittalaitteita, jotka tarjoavat etäisyysmittauksen skannerin ja ympäristön välillä. Näiden skannerien avulla voidaan tunnistaa kohteen koko, sijainti ja liikesuunta perustuen skannauksen aikana kerättyyn dataan. Hokuyon laserskannereita on saatavilla erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Kohteen tunnistava malli tarjoaa digitaalisen ulostulon, joka helpottaa suoraan kohteen tunnistamista ja analysointia. Mittaava skanneri tarjoaa raakadata ulostulon eli luo 2D-pistepilven ympäristöstään.
Laserskannerit
Turvalaserskannerit

Turvalaserskannerit

Turvalaserskannerien toimittajamme Hokuyo on japanilainen skannerivalmistaja. Turvaskannereita käytetään mm. robottisovelluksissa aluevalvontaan. Kompaktin kokoinen turvaskanneri omaa kattavat ominaisuudet koostaan huolimatta. Toisen valmistajamme Datalogic (nyk. Datasensing), turvalaserskannereivalikoima sisältää (Safety laser sentinel): Standalone-mallit sekä master/slave-mallit.
Laserskannerit

Mittaavat laserskannerit

Hokuyon mittaavilla laserskannereilla voidaan tunnistaa kohteen koko, sijainti ja liikesuunta skannauksen keräämän datan perusteella. Näissä skannereissa on ns. raakadatan ulostulo, mikä mahdollistaa ohjelmoinnin, kuten C++-ohjelmistolla, raakadatan analysointia varten. Mittaavissa laserskannereissa on tunnistusetäisyydet aina 120 m saakka. Valikoimistamme löytyvät sopivat mallit myös ulkotiloissa käytettäväksi. Skannereissa on monipuolisia ominaisuuksia, kuten multiecho toiminto, kyky suodattaa pölyä ja likaa sekä suojata vesisateelta, lumelta ja sumulta. Ulkotiloihin tarkoiteut skannerit sisältävät lämmitystoiminnon, joka aktivoituu alle 0C° lämpötilassa.
Tunnistava laserskanneri

Tunnistavat laserskannerit

Hokuyon tunnistavilla skannereilla voidaan tunnistaa kohteet skanneriin ohjelmoiduista alueista. Laserskanneriin on mahdollista luoda 31 eri aluetta, joihin jokaiseen pystyy vapaamuotoisesti määrittämään tunnistusalueelle 3 erillistä aluetta. Sopii esimerkiksi AGV-sovelluksissa törmäyksen estoon. Tunnistavista laserskannereista löytyy myös ulkotiloihin soveltuvia malleja. Näissä skannerin sisällä on lämmitys sekä multi echo -toiminto, joka mahdollistaa sade-, lumi-, pöly- ja sumuhäiriöiden suodattamisen. Skannereiden tunnistusetäisyydet ulottuvat aina 120 m saakka.
3D laserskanneri

3D laserskannerit

Hokuyon 3D-laserskanneri on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erittäin monipuolisen laitteen. Skannerin maksimi tunnistusetäisyys on 35 metriä, mikä mahdollistaa mittaukset laajalla alueella. Skannauskulma vaakasuunnassa on 210° ja pystysuunnassa 40°, mikä kattaa suuren alueen yhdellä skannauksella. 3D-skannerin resoluutio on erittäin korkea, jopa 518 000 pistettä. Tämä tarkoittaa, että ympäristöstä saadaan erittäin yksityiskohtainen ja tarkka mittaus. 3D-skanneri soveltuu myös ulkotiloissa käytettäväksi. Siinä on multi echo -toiminto, joka mahdollistaa sade-, lumi-, pöly- ja sumuhäiriöiden suodattamisen. Sen ansiosta skanneri pystyy luotettavasti suorittamaan mittauksia ulkona eri sääolosuhteissa ja ympäristöissä. Skannerissa on myös sisäinen gyroskooppi.

Lisätietoa - Laserskannerit

Laserskannerit ovat erityisen hyödyllisiä sovelluksissa, joissa tarvitaan ympäristön havainnointia tai esteiden tunnistusta. Esimerkiksi vihivaunu -sovelluksissa, joissa tarvitaan esteiden tunnistamista ja väistämistä, esimerkiksi automatisoiduissa varastoissa tai logistiikkakeskuksissa.

Hokuyon 2D-laserskannerit tarjoavat luotettavan ja tehokkaan ratkaisun etäisyysmittauksiin ja kohteen tunnistamiseen erilaisissa sovelluksissa. Niiden laaja käyttöalue ja tarkka mittaustarkkuus tekevät niistä välttämättömiä työkaluja teollisuuden automaatiossa ja robotiikassa.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus VuoristoMarkus Vuoristo

Tuotepäällikkö

+358432014112 043 2014 112

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti