Viivakoodinlukijat

Datalogic on italialainen valmistaja, jolta löytyy viivakoodilukija paikkaan kuin paikkaan. Viivakoodilukija valikoimaan kuuluvat laserlukijat, kameralukijat sekä käsilukijat. Ominaisuudet viivakoodinlukijoissa ovat huippuluokkaa, kuten mm. osassa kameralukijoista on nestemäinen linssi fokuksen säätöön.

Viivakoodilukijan liitännät


Viivakoodilukijan liittäminen järjestelmään onnistuu lukijoiden sisäisen Ethernet / Profinet liitännän kautta. Viivakoodilukijan liittyminen kaikkiin muihin väyliin onnistuu erillisen kytkentäboxin kautta. Viivakoodilukija on helppo kytkeä ID-NET™-verkkoon liitosmoduulin ja kytkentäkeskuksen avulla.
Viivakoodinlukijat
2D kameralukija

2D-kameralukijat

Matrix-sarjan 2D-lukijat ovat kamerapohjaisia lukijoita 1D/2D/DPM- koodin lukuun. Saatavilla erilaisia linssi- ja valaistusvaihtoehtoja kaikkiin teollisuussovelluksiin. Osassa 2D-lukijoista on moottoroitu tai nestemäinen linssi, joilla saavutetaan paras mahdollinen lukusyvyys. Näiden lukijoiden sisäinen 3000 kuvan muisti varmistaa, ettei yksikään viivakoodi jää lukematta, vaikka kommunikaatio katkeaisi tilapäisesti. Sekä 2D-kameralukijoiden konfigurointiin tarkoitettu DL.Code-ohjelmisto varmistaa helpon ja nopean tavan käyttöönotolle.
Viivakoodinlukija DS2400N

Laserskannerit

Datalogicin laserskannerit ovat tarkoitettu 1D-koodin lukuun. Lukijoissa on korkealaatuinen optiikka yhdistettynä edistyksellisiin algoritmeihin huonolaatuisten koodien uudelleen rakentamiseksi. Laserskannerin leveä lukualue, yhdistettynä jopa 2 m lukuetäisyyteen ja 1200 skannausta/s tekevät siitä erinomaisen lukijan teollisuuden sovelluksiin. Kaikissa laserskannereissa on sisäinen Ethernet- ja Profinet-liitäntä sekä sarjaliikenne. Saatavilla myös eri laserskannerimallit oskilloivalla peilillä, rasterikuviolla tai kulmamallisena sekä ulkokäyttöön omat mallit, jotka on varustettu sisäisellä linssin lämmittimellä.
Käsilukija teollisuuskäyttöön

Käsilukijat teollisuuskäyttöön

Datalogicin käsilukijamallisto kattaa niin peruskäyttöön kuin teollisuuskäyttöönkin tarkoitetut lukijat. Laserkohdistuksen avulla koodit on helppo lukea ja Datalogicin patentoima vihreä valo OK-luennalle varmistaa indikoinnin käyttäjälle meluisassa ympäristössä. Mallisto kattaa langalliset ja kaksi eri langatonta teknologiaa (Bluetooth/radiotaajuus). Osassa langattomista lukijoista on uusi langaton latausmahdollisuus. Automaattisen tarkennuksen avulla saavutetaan jopa 20 m lukuetäisyys, joka on tarpeellinen esim. logistiikkasovelluksissa.
Käsilukija viivakoodilukija

Käsilukijat peruskäyttöön

Datalogicin käsilukijamallisto kattaa myös peruskäyttöön tarkoitetut käsilukijat. Lukijan laserkohdistuksen avulla koodit on helposti luettavissa ja Datalogicin patentoima vihreä valo OK-luennalle varmistaa indikoinnin käyttäjälle meluisassa ympäristössä.
Tarvikkeet viivakoodinlukijoille

Tarvikkeet viivakoodinlukijoille

Datalogicin viivakoodinlukijoille tarkoitettuja tarvikkeita. Kytkentäkeskuksia käytetään lukijoiden kanssa helpottamaan asennusta. Kytkentäkeskukseen voidaan liittää virtalähde, mahdolliset I/O:t ja linkittää useampia lukijoita master/slave Datalogicin omalla ID-Net-väylällä. Kytkentäkeskuksiin pystyy asentamaan myös eri väylämoduleita olemassa olevaan väylä ratkaisuun.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus VuoristoMarkus Vuoristo

Tuotepäällikkö

+358432014112 043 2014 112

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti