Koteloiden kustomointipalvelut

Vaikka standarikotelovalikoimamme on hyvin laahja, ei aina valmista koteloa löydy kaikkiin sovelluksiin. Tällöin asiakaskohtaisesti räätälöity kotelo on oikea ratkaisu. Juuri tiettyä sovellusta varten kustomoitu kotelo on laadukas ja kustannustehokas valinta.

Kotelovalmistajamme Bopla Gehäuse Systeme GmbH ja Italtronic S.r.l. tarjoavat koteloilleen todella kattavat jatkojalostuspalvelut. Käyttämällä valmistajan omia palveluita voidaan taata lopputuotteen ensiluokkainen laatu ja kestävä lopputulos. Voit tutustua molempien kotelovalmistajiemme palvelutarjontaan alta. 

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt kotelot

Boplan tarjoamat kustomointipalvelut

Koneellinen työstö

Kaikki Boplan kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Boplan työstöpalveluihin kuuluu esimerkiksi koteloiden poraukset, koneistukset, leikkaukset, sahaukset, kierteiden tekemiset ja ultraäänihitsaus. Tutustu videolla koteloiden leikkaukseen ja alumiiniprofiilien leikkaukseen.

Pintojen kustomointi

Bopla tekee monimuotoisesti erilaisia pintojen kustomointeja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tähän palveluosioon kuuluu mm. digitaaliset tulosteet koteloihin, tampo- ja silkkipainatus, lasermerkinnät, laserkaiverrukset sekä EMC-pinnoitteet. Koteloiden pulverimaalaus ja lakkaus onnistuu myös tarvittaessa.

Kokoonpanopalvelut

Bopla tarjoaa myös todella laajat kokoonpanopalvelut koteloilleen. Kasauspalvelut pitävät sisällään esimerkiksi läpivientien asennuksen, näyttöjen ja näppäimistöjen kiinnittämisen, erilaiset liimaukset ja koteloiden tarroittamisen. Tutustu kokoonpanopalveluun videolla.

Italtronicin tarjoamat kustomointipalvelut

Koneellinen työstö

Italtronicin valmistamat kotelot ovat täysin työstettävissä asiakkaan vaatimusten mukaan. Italtronicin työstöpalveluihin kuuluu mm. Koneistukset ja poraukset.

Pintojen kustomointi

Italtronic tarjoaa koteloilleen myös laajat pintojen kustomointipalvelut. Palvelut pitävät sisällään mm. Digitaalisen tulostuksen, tampo- ja silkkipainatuksen, lasermerkinnän ja maalauksen.
Jos sinulla nousi kysymyksiä koteloiden kustomoinnista, ota yhteyttä Kari Matkalaan. Kari on suoraan yhteydessä toimittajiimme ja yhdessä etsimme sinulle sopivan ratkaisun.
Kari Matkala
Kari Matkala
Tuotepäällikkö
040 3412 332 040 3412 332
kari.matkala@oem.fi Sähköposti

palaa tästä kotelovalikoimaan:

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti