• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Laitetuulettimet ja -puhaltimet

Valikoimastamme löydät todella laajan valikoiman erilaisia tuulettimia ja puhaltimia, sekä niiden lisävarusteet kuten sormisuojat ja liitosjohdot.

Tuulettimet pitävät sisällään eri kokoiset aksiaaliset tuuletin ja puhallinratkaisut halkaisijaltaan 20 mm koosta aina 910 mm asti. Käyttökohteita voi olla siis pienimmästä elektroniikan jäähdyttämisestä suuriinkin järjestelmiin, jotka vaativat paljon ilmaa.

Puhaltimet koostuvat erilaisista radiaalipuhallinmalleista, joista vaihtoehtoina ovat niin eteenpäin kaartuvilla kuin taaksepäin kaartuvilla siivekkeillä valmistetut mallit. Koot ovat 20 mm halkaisijasta aina 500 mm asti. Lisäksi erikoisuutena myös korkeisiin lämpötiloihin soveltuvat sytytyspuhaltimet.

Niin tuulettimissa kuin puhaltimissa saatavilla on laajalla skaalalla niin AC, DC kuin EC käyttöisiä versioita ja pyrimme koko ajan parantamaan valikoimaamme kumppaneidemme kanssa. Monia tyyppejä pystymme myös kustomoimaan ja tekemään asiakaskohtaisia ratkaisuja niin tuulettimen tai puhaltimen rakenteessa kuin teho, ilmavirta ja painearvoissa. Lisäksi pystymme toteuttamaan asiakaskohtaiset kiinnitysratkaisut, esimerkiksi valmiit tuuletinkehikot ja niihin liitännät ja johdotukset.

Valmistajina meillä toimii useat eri kumppanit, kuten Fulltech Taiwanista, Crown Precision ja Globefan Kiinasta ja Torin Sifan Englannista. Jokaisella on omat vahvuutensa, joten heidän avulla pystymme toteuttamaan monet erilaiset ratkaisut.
Teknisiä neuvoja
Jukka KarppinenJukka Karppinen

Tuotepäällikkö

+358403412326 040 3412 326

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti