Laitetuulettimet ja -puhaltimet

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laitetuulettimia ja laitepuhaltimia sekä niiden lisävarusteita, kuten sormisuojia ja liitosjohtoja.

Laitetuuletin valikoimamme kattaa erikokoiset aksiaaliset tuuletin ja puhallinratkaisut, joiden halkaisija vaihtelee 20 mm aina 910 mm asti. Käyttökohteita ovat pienistä elektroniikan jäähdyttämisestä suuriinkin järjestelmiin, jotka vaativat paljon ilmaa.

Laitepuhaltimet koostuvat erilaisista radiaalipuhallinmalleista, joissa vaihtoehtoina ovat niin eteenpäin kaartuvilla kuin taaksepäin kaartuvilla siivekkeillä valmistetut mallit. Laitepuhaltimia on saatavilla 20 mm halkaisijasta 500 mm asti. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erikoisuutena sytytyspuhaltimet, jotka soveltuvat korkeisiin lämpötiloihin.
Laitetuulettimet ja laitepuhaltimet

Lisätietoa - Laitetuulettimet ja -puhaltimet

Niin laitetuulettimissa kuin laitepuhaltimissa on saatavilla laajalla skaalalla AC, DC ja EC käyttöisiä versioita ja pyrimme koko ajan parantamaan valikoimaamme kumppaneidemme kanssa. Monia tyyppejä pystymme myös kustomoimaan ja tekemään asiakaskohtaisia ratkaisuja niin tuulettimen tai puhaltimen rakenteessa kuin teho, ilmavirta ja painearvoissa. Lisäksi pystymme toteuttamaan asiakaskohtaiset kiinnitysratkaisut, esimerkiksi valmiit tuuletinkehikot ja niihin liitännät ja johdotukset.

Valmistajina meillä on lukuisia eri kumppaneita, kuten taiwanilainen Fulltech, kiinalaiset Crown Precision ja Globefan sekä Torin Sifan Englannista. Uusimpana kumppanina laitetuulettimien osa-alueella toimimme erittäin laadukkaan Japanilaisen Sanyo Denki kanssa. Jokaisella näistä valmistajista on omat vahvuutensa, mikä mahdollistaa monipuolisten ratkaisujen tarjoamisen.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Kari MatkalaKari Matkala

Tuotepäällikkö

+358403412332 040 3412 332

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti