Mikä Chainflex-takuu?

igus takuu
Arjessa on yllätyksiä ja vaaroja. Siksi ihmiset haluavat suojata itseään. He voivat tehdä tämän vakuutuksilla, mutta myös takuut voivat auttaa meitä tuntemaan olomme turvalliseksi. Jos tapahtuu odottamaton tapahtuma, joku auttaa minua. Näin varmasti monet ihmiset ajattelevat ja toivovat. Mutta meidän pitäisi silti tarkastella tarkemmin erilaisia takuita. Mitä eroja niillä on ja mitä takuutodistuksen takana on?

Yleensä on erotettava lakisääteinen takuu ja laajennettu takuu, joka ylittää lakisääteisen takuun. Lakisääteinen takuu on selkeästi määritelty maittain ja yritysten on pakko tarjota sitä asiakkaalle. Tärkeintä tässä on, että tuote on valmistettu ilman vikoja ja toimii niin kuin pitää. Vapaaehtoinen takuu kuten chainflex-takuu on erilainen. Iguksen kaltainen yritys on huolellisesti harkinnut tällaista takuulupausta. Loppujen lopuksi chainflex-takuu ei ole lupaus siitä, että chainflex-kaapelit ovat toimitettaessa virheettömiä; se on toiminnallinen takuu määrätylle liikkumisjaksolle energiaketjussa

 

igus on asettanut tavoitteekseen valmistaa korkealaatuisia tuotteita, mutta näiden tuotteiden pitäisi myös auttaa asiakkaita säästämään kustannuksissa. Tavoitteena on saavuttaa kustannussäästöjä ja samalla parantaa teknologiaa. Tällainen parannus voi parantaa myös kestävyyttä. Tätä varten on tarpeen määrittää tuotteen käyttöikä sovelluksen mukaan. Igus on kerännyt tarvittavaa kokemusta tällaisen ennustuksen tekemiseen 3 800 m²:n testilaboratoriossamme useiden vuosien aikana. Testaus on siksi iguksen käyttöikäennusteiden perusta.
igus tuntee tuotteensa ja niiden odotetun käyttöiän. Joten miksi et käyttäisi tätä tietoa asiakkaiden hyödyksi yksinkertaisella tavalla. Selkeä takuu luo luottamusta. Joten igus esitteli chainflex-takuun vuonna 2013 nimellä "chainflex Guarantee Club". Takuuohjelmaa on ajan myötä parannettu jatkuvasti ja vuonna 2015 se nimettiin uudelleen "chainflex-takuuksi".

 

MITÄ TAKUU KATTAA?

Chainflex-takuu on asiakkaalle selkeä lupaus kaapelin odotetusta käyttöiästä energiansiirtoketjussa. Sovelluksesta riippuen igus takaa kaapelin käyttöiäksi energiansiirtoketjussa jopa 40 miljoonaa edestakaista liikettä tai 36 kuukautta, sen mukaan kumpi tulee ensin. Edellytyksenä on tietysti, että luettelossa määritettyjä asennus- ja sovellusparametreja noudatetaan. Nämä parametrit voidaan helposti tarkistaa jokaiselle kaapelisarjalle taulukosta.

igus takuu

KÄYTTÖIKÄLASKURI

Chainflex-takuun lisäksi igus tarjoaa verkkotyökaluna vapaasti saatavilla olevan käyttöikälaskurin. Asiakas voi syöttää sovelluksen tiedot ja odotettu käyttöikä näkyy välittömästi. Tämä toimii, vaikka taivutussäde olisi pienempi kuin minimi tai jos tietyssä kaapelissa käytetään huomattavasti suurempaa taivutussädettä. Myös vaihtoehtoisten kaapeleiden odotettu käyttöikä näytetään, joten on helppo nähdä, sopisiko toinen kaapeli paremmin.

Kokeile laskuria tästä.
igus käyttöikalaskuri

MITÄ CHAINFLEX-TAKUUN TAKANA ON?

Chainflex-takuu ei ole vain takuuilmoitus. Se edustaa koko prosessia käyttöiän määrittämiseksi. Esimerkiksi monista kaapelitesteistä kerättyjä tietoja käytetään chainflexin käyttöikälaskurissa. Taattu käyttöikä perustuu myös moniin kaapelitesteihin, joita on kerätty yli 25 vuoden ajalta. Sen on tarkastanut ja vahvistanut UL Verified, riippumaton ulkopuolinen yritys.

ETU ASIAKKAALLE

Etu on ilmeinen: suunnittelun luotettavuus, koska kaapelin vaihtoaika on selkeästi määritelty. Tämä tarkoittaa, että sovelluksen äkilliset seisokit voidaan välttää. Epätodennäköisessä ennenaikaisen kaapelivian sattuessa, igus kuitenkin tarjoaa korvaavan kaapelin. Tässä on oletuksena, että sovellusparametreja on noudatettu ja että kaikki kolmannen osapuolen vastuu voidaan sulkea pois.

Käyttöikälaskuri antaa sinulle jopa mahdollisuuden määrittää edullisemman kaapelivaihtoehdon. Kuten yllä olevasta käyttöikälaskimen kuvakaappauksesta näet, myös vertailutyypit on lueteltu tuloksen alla sekä niiden hinta ja käyttöikä.

 

Lue lisää aiheesta iguksen verkkosivuilla!

 

Katso tuotteet

igus chainflex® -kaapelit

OEM tarjoaa täydellisen valikoiman taipuisia kaapeleita, jotka on erityisesti tarkoitettu liikkuviin sovelluksiin kaapeliketjussa, pienempiin ohjaamattomiin liikkeisiin sekä robottisovelluksiin.

Kaapeliketjut

igus® kaapeliketjut ovat saatavilla monissa mitoissa ja valikoima kattaa useita variaatioita. Kaapeliketjujen sisäkorkeudet vaihtelevat välillä 5 mm - 350 mm ja sisäleveydet välillä 5 mm - 1000 mm. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri sovellus, laajasta igus® valikoimastamme löydämme varmasti sopivan kokoisen ja oikeanlaisen kaapeliketjun, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi.
Teknisiä neuvoja
Janne HyvönenJanne Hyvönen

Tuotepäällikkö

+358403412467 040 3412 467

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti