Miksi igus tarvitsi UL Verified -sertifikaatin?

Monet asiakkaat ovat kysyneet igukselta viime aikoina, miksi lisätä uusi sertifikaatti tuotevalikoimaan. Iguksella on jo UL-sertifikaatti. Miksi toinen? Mihin igus tarvitsee UL Verified -sertifikaatin? Mitä se sanoo ja miten se eroaa nykyisestä? Nämä kysymykset ovat oikeutettuja ja ne käydään tässä tekstissä läpi, sekä selvitetään, mikä tekee UL Verifiedista niin ainutlaatuisen.

MIKSI UL VERIFIED?

UL tai Underwriters Laboratories on itsenäinen tiede- ja teknologiayritys. Se vahvistaa ja ylläpitää laaja-alaisia turvallisuusstandardeja mekaanisille, sähköisille ja kemiallisille tuotteille. Vuodesta 1894 lähtien UL:n turvallisuusstandardit ovat sisältäneet suunnittelusuosituksia ja testaus-/rakennusvaatimuksia eri tuotteille. Tähän sisältyvät myös kaapeleiden sähkövaatimukset. UL on myös maailmanlaajuisesti tunnustettu testilaboratorio ja yksi laajimmin hyväksytyistä sertifiointimerkeistä. Yhdysvalloissa merkki näkyy 22 miljardissa tuotteessa vuosittain.

UL suorittaa säännöllisiä tuotetestejä sovellettavien standardien mukaisesti. Tämän jälkeen tehdään lisätarkastuksia vaatimustenmukaisuuden ja tuotteiden yhdenmukaisuuden valvomiseksi. 
UL-sertifikaatti

MIHIN UL VERIFIED ON TARKOITETTU?

UL Verified -merkin avulla kuluttajat voivat tarkistaa tuotetta, prosessia, järjestelmää tai laitteistoa koskevien markkinointi- ja myynninedistämislupausten oikeellisuuden. UL suorittaa riippumattoman, objektiivisen ja tieteellisesti luotettavan arvioinnin. Tämän jälkeen ne antavat valmistajalle mukautetun UL-sertifioidun logon (katso seuraava kuva). Yritys voi käyttää tätä logoa markkinointilupaustensa tueksi. Näin asiakkaat ja kuluttajat voivat helposti tunnistaa turvalliset ja luotettavat tuotteet.
UL-sertifikaatti

UL-SERTIFIOINTI CHAINFLEXILLE

Alkuvuodesta 2020 UL tarkasti 36 kuukauden Chainflex®-takuulausuman useissa auditoinneissa. Tämä kattaa kaapeleiden sähköisen ja mekaanisen suorituskyvyn sekä niiden käyttöiän laskentaprosessin.

Testien tiedot analysoidaan ja tiivistetään online-käyttöikälaskurissa. Voit helposti syöttää sovelluksen vaatimukset käyttöikälaskuriin ja selvittää kuinka kauan valitun kaapelin odotetaan kestävän sovelluksessasi. Kokeile rohkeasti! 

Onnistuneen auditoinnin valmistumisen jälkeen igus sai myös oman UL Verified -logon. UL-testimerkki numerolla B129699 on yksilöllinen tunnistusominaisuus. Sen avulla ostaja voi etsiä verkosta lisätietoja tietystä Chainflex-tuotelupauksesta, jonka UL on vahvistanut. Näin asiakkaan on helppo valita chainflex.

MIKSI TARVITSEMME UL VERIFIED -SERTIFIKAATIN?

Näillä ominaisuuksilla yhdistettynä uuteen UL Verified -sertifikaattiin pystymme innostamaan entistä enemmän asiakkaitamme ja vahvistamaan heidän luottamustaan tuotteisiimme.
Tutustu iguksen verkkosivuilla sertifikaattiin. Voit myös tutustua chainflex®-valikoimaamme tai ottaa yhteyttä igus®-asiantuntijaan.

 

Lue lisää aiheesta iguksen verkkosivuilla!

igus UL-sertifikaatti

video cannot show image

 

Katso tuotteet

igus chainflex® -kaapelit

OEM tarjoaa täydellisen valikoiman taipuisia kaapeleita, jotka on erityisesti tarkoitettu liikkuviin sovelluksiin kaapeliketjussa, pienempiin ohjaamattomiin liikkeisiin sekä robottisovelluksiin.

Kaapeliketjut

igus® kaapeliketjut ovat saatavilla monissa mitoissa ja valikoima kattaa useita variaatioita. Kaapeliketjujen sisäkorkeudet vaihtelevat välillä 5 mm - 350 mm ja sisäleveydet välillä 5 mm - 1000 mm. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri sovellus, laajasta igus® valikoimastamme löydämme varmasti sopivan kokoisen ja oikeanlaisen kaapeliketjun, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi.
Teknisiä neuvoja
Janne HyvönenJanne Hyvönen

Tuotepäällikkö

+358403412467 040 3412 467

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti