Holkkitiivisteet ja tarvikkeet

Jacobin ja Conta-Clipin valikoimasta löytyy niin muoviset, metalliset kuin EMC-holkkitiivisteetkin. Saatavilla myös valmiskaapeleille halkaistavia malleja.
Holkkitiiviste, ryhmäkuva
Holkkitiiviste, ryhmäkuva

Muoviset

Muoviset holkkitiivisteet tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun tiivistys- ja suojaustarpeisiin eri teollisuudenaloilla. Ne on valmistettu kestävistä muovimateriaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden. Holkkitiivisteet tarjoavat luotettavan tiivistyksen ja estävät pölyn ja kosteuden pääsyn suojattuihin järjestelmiin. Asennus on helppoa, ja tiivisteet sopivat moniin koteloihin ja laitteisiin. Valikoimassa on kolmea eri väriä RAL-värikartan mukaan, että laitteistojen ulkoasu pysyy yhtenäisenä.
Metalliset holkkitiivisteet

Metalliset

Metalliset holkkitiivisteet tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun tiivistys- ja suojaustarpeisiin eri teollisuudenaloilla. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja tuotteen pitkäikäisyyden. Holkkitiivisteet tarjoavat luotettavan tiivistyksen sekä estävät pölyn ja kosteuden pääsyn suojattuihin järjestelmiin. Niiden asentaminen on vaivatonta, ja ne sopivat moniin koteloihin ja laitteisiin.
EMC-holkkitiivisteet

EMC

Metalliset holkkitiivisteet tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun tiivistys- ja suojaustarpeisiin, mukaan lukien EMC-häiriöiden poistamiseen eri teollisuudenaloilla. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän kestävyyden. Holkkitiivisteet tarjoavat luotettavan tiivistyksen sekä estävät pölyn ja kosteuden pääsyn suojattuihin järjestelmiin. Asennus on helppoa, ja ne sopivat moniin koteloihin ja laitteisiin. EMC-häiriöt voivat aiheuttaa laajoja ongelmia, joiden etsiminen on hankalaa ja aikaa vievää. Varmistamalla kaapeleiden vaipan maadoituksen luotettavilla tuotteilla voidaan välttää näitä ongelmia ja varmistaa järjestelmän häiriötön toiminta.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti