8th vector award 2022

igus® etsii jälleen rohkeita ja innovatiivisia sovelluksia energiansiirtoketjuille ja kaapeleille ...

Muoviset energiansiirtoketjut ovat jo 50 vuoden ajan tarjonneet turvallisen ja luotettavan siirron energialle, datalle, signaaleille ja muille väliaineille jatkuvassa liikkeessä. Ketjuja voidaan käyttää laaja-alaisesti ympäri maailman, nostureista CNC-koneisiin, teollisuusroboteista laboratoriolaitteisiin ja moniin muihin sovelluksiin.

Energiansiirtoketjuja ja ketjukaapeleita on kehitettävä jatkuvasti, jotta ne pystyvät vastaamaan entistä korkeampiin vaatimuksiin, kuten entistä nopeammat liikematkat ja kiihtyvyydet, ahtaat asennustilat, raskaat kuormat ja esimerkiksi tiukat puhdastilavaatimukset. Ennakoivat huoltotoimet ja ketjujen kunnon tarkkailu kulkevat nimellä ”smart plastics”, joka valmistaa ketjut käytettäväksi kohti Teollisuus 4.0:aa.

Vector award antaa tunnustusta ainutlaatuisille sovelluksille energiansyöttöjärjestelmissä. Nämä sovellukset voidaan toteuttaa monipuolisilla energiansiirtoketjuilla ja kaapeleilla.

Vektoripalkinnot 2022:

igus Vector Awards kulta
Kultainen vektori

Sertifikaatti ja rahapalkinto €5,000

igus Vector Awards hopea
Hopeinen vektori

Sertifikaatti ja rahapalkinto €2,500

igus Vector Awards Pronssi
Pronssinen vektori

Sertifikaatti ja rahapalkinto €1,000

igus Vector Awards vihreä
Vihreä vektori

Sertifikaatti ja rahapalkinto €1,000

Ilmoittautuminen ja osallistumisehdot

Riippumaton tuomaristo arvioi muovisten energiansiirtoketjusovellusten Vector award -kilpailuun osallistuvat hankkeet. Tuomarit etsivät teollisina projekteina toteutettuja sovellusratkaisuja, joille on ominaista tekninen ja taloudellinen tehokkuus sekä rohkea luovuus. Vain muoviset energiaketjut ja muovisia hybridiratkaisuja sisältävät hakemukset hyväksytään.

Osallistumalla kilpailija antaa osallistuvan yrityksen laillisesti sitovan suostumuksen kaikenlaisiin hakemusta koskeviin raportteihin/mainoksiin.

Voittajat valitsee asiantuntijaraati, joka koostuu tieteenalojen, teollisuusmessujen, erikoismedian ja yhdistysten edustajista, ja voittajat palkitaan vuonna 2022 (25.-29.4.2022) Hannoverin messuilla.

Hakuaika umpeutuu 11. helmikuuta 2022

Osallistu tästä!
igus Vector Awards

 

Katso video viimevuoden voittajista!

video cannot show image
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti