Metalliset ohjauskalusteet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman metallisia ohjauskalusteita, jotka on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin. Valikoimaan kuuluvat metalliset painikkeet, valintakytkimet, merkkilamput, sienipainikkeet, hätäseispainikkeet sekä painonappikotelot.

Lovaton metallisten ohjauskalusteet täyttävät kotelointiluokat IP66/IP67/IP69K, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden haastavissa olosuhteissa.
Platinum metalliset ohjauskalusteet
Metallinen valopainike

Metalliset painikkeet

Korkealaatuiset Lovaton metalliset painikkeet. Nämä metalliset painikkeet vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin kotelointiluokilla IP66/IP67/IP69K. Valikoimasta löytyvät palautuvat sekä lukkiutuvat painikkeet valolla tai ilman. Painikkeet saatavilla tarpeen mukaan myös symboleilla. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivat painikkeet tarpeisiisi!
Monitoimipainikkeet

Monitoimipainikkeet

Lovaton laadukkaat metalliset monitoimipainikkeet löydät meiltä! Monitoimipainikkeiden kotelointiluokka on IP66/IP67/IP69K. Monitoimipainikkeita on saatavilla kahdella tai kolmella painikkeella, koho- tai tasopainikkeena sekä valolla tai ilman. Nämä painikkeet ovat helposti räätälöitävissä tarpeisiisi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sieni- ja hätäseispainikkeet

Sieni- ja hätäseispainikkeet

Konedirektiivissä erotetaan pysäytys ja hätäpysäytys toisistaan. Pysäytyspainikkeen värin tulee olla pääsääntöisesti musta, mutta se voi olla myös punainen. ISO 13850 -standardin mukaan hätäseispainikkeen tulee olla punainen, keltaisella pohjalla. Lisäksi säännös vaatii, että kontakti ei saa avautua ennen kuin painike lukittuu ja painikkeen pitää olla manuaalisesti palautettava. Nämä tarkat määräykset ovat olennaisia turvallisuuden varmistamiseksi koneteollisuudessa.
Merkkilamppukalusteet

Merkkilamppukalusteet

Merkkilamppukalusteet ovat tärkeä osa monissa teollisissa prosesseissa. Lovaton merkkilamput LPSPx on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä LED-lohkon kanssa. LED-lohko voidaan asentaa merkkilampun taakse lohkonpidikkeellä LPXAU120M.
Valintakytkimet ja avainkytkimet

Avain- ja valintakytkimet

Lovaton laadukkaat avain- ja valintakytkimet saatavilla 2- tai 3-asentoisena, kiertokytkimenä tai jousipalautuksella. Kiertokulma on 2-asentoisissa kytkimissä 90° ja 3-asentoisissa 45°. Tutustu alta tarkemmin valikoimaan!
Kosketinyksiköt ja LED-lohkot

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot

Lovaton kosketinyksiköitä on saatavilla ruuvi-, jousivoima- tai lattaliittimillä. LED-lohkot ovat saatavilla ruuvi- tai jousivoimaliittimillä. Kosketinyksiköt ja LED-lohkot asennetaan 3-paikkaiseen LPXAU120M lohkonpidikkeeseen.
Joystick 5-asentoa

Joystickit

Lovaton laadukkaat Joystick-ohjainsauvat löydät meiltä! Ohjainsauvoja on saatavana kahteen tai neljään suuntaan liikkuvina. Sauvojen mekanismi estää tahattomat liikkeet, joka tunnetaan myös nimellä "kuolleen miehen" -kytkintoiminto. Tämä lisää turvallisuutta ja tarkkuutta ohjaimen käytössä.
Lovato-ohjauskalusteiden tarvikkeet

Tarvikkeet Lovato ohjauskalusteille

Lisätarvikkeet, jotka on suunniteltu Lovaton korkealaatuisten ohjauskalusteiden kanssa yhteensopiviksi. Valikoimasta löytyvät lohkonpidikkeet, silikonisuojukset, suojukset sieni- ja hätäseispainikkeille, kyltit ja kyltin pidikkeet, sovittimet Ø30 mm-Ø22,5 mm sekä muut tarvikkeet. Oli tarpeesi mikä tahansa, täältä löydät tarvittavat komponentit ohjauskalusteidesi täydentämiseen ja mukauttamiseen.
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti