Liittimet DIN-kiskoon

ContaClip on tunnettu valmistaja sähköliitäntäratkaisuille, ja he tarjoavat laajan valikoiman riviliittimiä DIN-kiskoon asennettavaksi.
ContaClipin DIN-kiskoon asennettavat riviliittimet ovat suunniteltu helpottamaan sähköliitäntöjen tekemistä ja mahdollistamaan johdotusten nopean ja tehokkaan kytkemisen. Ne tarjoavat luotettavan ja turvallisen liitoksen johtimille. Tarjolla on useita eri liitäntä vaihtoehtoja.
Tutustu alhaalta valikoimaan!
Läpivientiliittimet - SRK 2,5-120mm²
Läpivientiliittimet - SRK 2,5-120mm²

Ruuviliittimet

Conta-Clip tarjoaa monipuoliset liitinratkaisut keskus- ja laitevalmistuksen tarpeisiin. Erilaisia ruuviliittimiä valikoimasta löytyy esimerkiksi läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake-, mittaus- ja elektroniikkaliittimet, paneelinläpivientiliittimet, muuntajaliittimet jne.
Push-in liittimet

Push-In liittimet

Meiltä löydät Conta-Clipin Push-In liittimet! Conta-Clipin push-in riviliittimet tarjoavat useita etuja. Ne mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen, koska liittimeen ei tarvitse ruuvata tai puristaa johdinta kiinni. Tämä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti silloin, kun liittimiä on paljon asennettavana. Lisäksi push-in riviliittimet tarjoavat luotettavan virrankantokyvyn ja hyvän suojan johdon vedolta tai irtoamiselta. Kattavasta valikoimasta löydät värikoodatut liittimet, maadoitusliittimet, kolmikerrosliittimet, mittauspisteellä olevat liittimet jne. Tutustu valikoimaan!
Pikajousivoimaliittimet

Pikajousivoimaliittimet

Pikajousivoimaliittimistä löydät Conta-Clipin kattavan valikoiman. Pikajousivoimaliittimillä voidaan tehokkaasti yhdistää johdot ja kaapelit toisiinsa ilman ruuvien tai puristimien käyttöä. Pikajousivoimaliittimien avulla voidaan säästää aikaa ja vaivaa sähköasennuksissa. Liittimissä on värikoodit, jotka helpottavat oikeiden johtojen tunnistamista ja kytkemistä. Pikajousivoimaliittimet tarjoavat hyvän sähköisen yhteyden ja luotettavan johdonpidon. Lisätietoja tuotesivuilla!
Jousivoimaliittimet

Jousivoimaliittimet

Conta-Clip tarjoaa monipuoliset liitinratkaisut keskus- ja laitevalmistuksen tarpeisiin. Jousiliittimistä löydät esimerkiksi läpivienti- ja maadoitusliittimet, 2- ja 3-kerrosliittimet, sulake- ja elektroniikkaliittimet, anturi-/toimilaiteliittimet, pistokeliittimet jne.
Pulttiliittimet - HSK

Suurteholiittimet

Conta-Clipin suurteholiittimistä löydät HSK- ja HSKG-pulttiliitinsarjat. Ne ovat osa Conta-clipin laajaa sähköliitäntäratkaisujen valikoimaa. HSK-pulttiliittimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja kestävää sähköliitäntää erilaisissa teollisuuden ja automaation sovelluksissa. Tukevat läpivientiliittimet pulttikiinnityksellä. Tarkempia tietoja tuotesivuilla. Tutustu tuotteisiin!
Pistokkeen kytkentä esimerkki

Pistokeliittimet

ZST-pistokeliitin on kytkentäratkaisu, joka mahdollistaa johdon tai kaapelin liittämisen nopeasti ja luotettavasti. ZST-pistokeliittimet tarjoavat luotettavan sähköliitännän ja ne soveltuvat erilaisiin sovelluksiin, kuten teollisuusautomaatioon, kenttälaitteisiin, ohjauskaapeleihin ja moniin muihin järjestelmiin. Ne mahdollistavat nopean ja vaivattoman liittämisen ja irrottamisen tarvittaessa. Tutustu valikoimaan!
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti