Sulakkeet

Perinteinen sulakevalikoimamme sisältää johdonsuojakatkaisijoiden lisäksi IEC- ja UL-putkisulakkeet, kahvasulakkeet, tulppasulakkeet sekä erikoisnopeat sulakkeet.
Sulakkeet 2050325P 10x38 gR
IEC-putkisulakkeet

IEC putkisulakkeet

Meiltä löydät laajan valikoman IEC-putkisulakkeita. Sulakkeet on tarkoitettu suojaamaan esimerkiksi kaapeleita, taajuusmuuttajia, moottoreita ja muuntajia. Osa sulakkeista on saatavana indikaattorilla tai ilman. Osa sulakkeista on varustettu erikoisnopealla aR- tai gR-toiminnolla. Lisätietoja löydät tuotesivuilta.
Kahvasulakkeet

Kahvasulakkeet

Kahvasulakkeita käytetään mm. kaapeleiden ja moottorien virtapiirien suojaukseen. Laajasta valikoimasta löydät oikean kahvasulakkeen useaan eri tarpeeseen. Kahvasulakkeet suojaavat teollisuuden laitteita erittäin suurilta oikosulkuvirroilta. Tutustu tuotevalikoimaan. Lisätietoja löydät tuotesivuilta.
UL/CSA-sulakkeet

UL/CSA sulakkeet

UL/CSA-sulakkeita käytetään mm. pienten moottorien ja virtapiirien suojaukseen. Valikoimastamme löydät sopivan sulakkeen moneen eri tarpeeseen. Sulakkeiden ominaisuudet ja teknisettiedot näät tuotesivuilta. Tutustu tuotteisiin!
Sulakkeet 2050325P 10x38 gR

Puolijohdesulakkeet

Sulakevalikoimaamme kuuluvat puolijohdesulakkeet. Mersen tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman sulakkeita tehoelektroniikan ja DC-sovellusten suojaamiseen. Mersen Protistor® neliön muotoiset sulakkeet ovat saatavilla kahdeksassa eri runkokoossa, joista jokaisessa koossa on yli seitsemän maailmanlaajuisesti hyväksyttyä asennustyyliä. Ne tarjoavat maksimaalista joustavuutta laitteiden suunnittelussa ja parhaan suojan.
PV-sulake

PV-sulakkeet

Mersen HelioProtection® PV -tuotteet on testattu ja sertifioitu alan uusimpien standardien mukaisesti käytettäväksi aurinkosähkösovelluksissa ja ne takaavat aurinkosähköteollisuuden vaatiman suoritustason.
Tulppasulakkeet

Tulppasulakkeet

Valikoimistamme löytyvät myös tulppasulakkeet NDZ, DII, DIII sekä D01, D02 ja D03. Lisäksi saatavilla varokepesät ja -kannet sekä pohjakoskettimet.
IEC sulakepesä Modulostar

Sulakepesät ja -pohjat

Valikoimistamme löytyvät IEC sekä UL/CSA-sulakepesät keraamisille putkisulakkeille sekä PV-sulakkeille. Näiden lisäksi saatavilla myös kahvasulakepohjat.
Jonovarokekytkimet

Jonovarokekytkimet

Mersen Multivert jonovarokekytkimistä löytyvät 160, 250, 400 ja 630 A mallit 1x3- tai 3x1-napaisella katkaisulla. Saatavilla mallit myös 60 aja 100 mm kokoojakiskolle. Tarvikkeena saatavana useita eri liitinvaihtoehtoja.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti