Konenäkö

Valikoimiimme kuuluvat digitaaliset kamerat ja kuvantamisen komponentit kaikkiin konenäkösovelluksiin. Autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun kaikkiin kuvantamisjärjestelmiin.

KONENÄÖN HELPDESK
Lähetä meille konenäköratkaisuihin liittyviä kysymyksiä sähköpostiin: [email protected]. Vastaamme mahdollisimman pian!
Konenäkö tuotealuekuva
ECCO 3D-kamera

3D-kuvantaminen

3D kuvantamiseen saatavilla laaja valikoima erilaisia 3D-kamera malleja erilaisilla ominaisuuksilla.
Kamerakotelot

Kamerakotelot

Haasteellisiin kuvantamisolosuhteisiin suunnitellut kamerakotelot ja tarvikkeet suojaavat komponentteja muun muassa teollisuuspölyltä ja mahdollistavat kuvantamisen erikoisemmissakin paikoissa, kuten veden alla.
ACE teollisuuskamerat

Kamerat

Kattavasta valikoimastamme löydät sopivat teollisuuskamerat kaikkiin kuvantamisen tarpeisiin.
Laajennuskortit

Laajennuskortit

Tehokas kuvantamisjärjestelmä vaatii vakaan rajapinnan kameroille ja lisälaitteille. Valikoimastamme löydät Neousys Technologyn nopeat ja luotettavat USB 3.0 ja GigE/PoE-laajennuskortit, sekä Baslerin testaamat ja suosittelemat laajennuskortit. Matrox CameraLink ja CoaXPress framegrabberit edustavat markkinoiden terävintä kärkeä alallaan.
LED-valonlähteet

LED-valonlähteet

Kuvantamissovelluksiin varta vasten suunnitellut konenäkövalaisimet eivät välky vaan valaisevat tasaisesti halutun kohteen. LED-valaisin valikoimastamme löydät monia eri vaihtoehtoja aina rengasvaloista palkki- ja spottivaloihin asti. Valonlähteistä voi valita sopivimman ratkaisun useasta eri aallonpituudesta ja liitäntävaihtoehdoista
Matrox Design Assistant kehitysympäristö

Ohjelmistot

Lateral Engine R3DVi on 3D-konenäköratkaisu kappaleiden paikannukseen robottisovelluksissa. Se yhdistää luotettavan ja tarkan paikannuksen suoraviivaiseen integrointiin robotin ohjelmassa. Photoneo 3D-ohjelmistoratkaisuista löydät valmiit ohjelmistot Bin picking ja tekoälypohjaisiin CAD-mallittomiin sovelluksiin ja työkalut Photoneon skannereiden 3D-tietojen käyttämiseen. Matrox Design assistant ja MIL ohjelmistot ovat paras valinta perinteiseen kuva-analyysiin, kuten havaitsemiseen, mittaukseen ja kuvioiden sovittamiseen. Saatavana integroitavaksi monenlaisiin kameroihin. Basler Pylon sisältää ohjelmistopaketin Baslerin teollisuuskameroille. Se sisältää työkalut niin kameroiden käyttämistä, parametrointia kuin ohjelmistokehitystä varten. Uudella Pylon vTools pystyt luomaan helposti ja nopeasti tehokkaita kuvankäsittelytoimintoja sovelluksiisi graafissella käyttöliittymällä. Incoil -ohjelman avulla voit helposti katsoa yhden tai useamman kameran livekuvaa ikkunoituna tai koko ruudulla, tallentaa kuvia, tehdä kuvan päälle merkintöjä sekä säätää kameran asetuksia.
Optiikat kameroihin

Optiikat

Optiikoiden valikoimasta löytyy kiinteänpolttovälin optiikoita ja makro- ja telesentrisiä vaihtoehtoja kameran linssiksi.
PoE-kytkin

Kytkimet ja hubit

PoE-kytkimet kameroille ja muille laitteille. PoE-kytkimissä on laaja käyttölämpötila-alue ja kameroille suunnatatut ominaisuudet, kuten Jumbo Frame tuki.
Suotimet kameroihin

Suotimet

Monipuolisesta filtterivalikoimasta löydät suotimet moneen eri käyttötarkoitukseen aina kaistanpäästösuotimista suodinsarjoihin. Filttereitä löytyy montaa eri kokoa, joten ne ovat yhteensopivia useimpien optiikoiden kanssa.
Teollisuustietokoneet

Teollisuustietokoneet

Teollisuustietokone valmistajana Neousys Technology tarjoaa kestäviä ja monipuolisia ratkaisuja teollisuuden sekä kuvantamisen tarpeisiin. Valikoimistamme löydät teollisuustietokoneen jokaiseen käyttökohteeseen pienikokoisista kontrollereista kompakteihin tehokoneisiin ja järeisiin GPU-laskennan alustoihin. Neousys teollisuustietokone on täydellinen ratkaisu laajanlämpötilan kohteisiin ja myös saatavilla suoraan ulkotiloihin (IP67) /ajoneuvoihin. Teollisuustietokoneen komponentit, moduulit ja lisätarvikkeet voidaan räätälöidä konekohtaisesti.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti