Kamerat

Kattavasta valikoimastamme löydät sopivat teollisuuskamerat kaikkiin kuvantamisen tarpeisiin.
ACE teollisuuskamerat
Matriisikamerat

Matriisikamerat

Baslerin matriisikamerat tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun kolmen vuoden takuulla. Basler on maailman johtava teollisten kameroiden valmistaja, joka auttaa löytämään tarkoituksen mukaisen kameran jokaiseen sovellukseen. Rajapintoina kameroissa GigE, USB3 tai CameraLink.
Viivakamera

Viivakamerat

Baslerin viivakamerat sopivat erittäin hyvin sovelluksiin joissa tarvitaan suurta nopeutta ja korkeaa kuvanlaatua. Viivakamerat ovat saatavana mustavalkoisena GigE ja CameraLink rajapinnoilla.
Embedded-kamerat

Embedded-kamerat

Erinomainen laatu, standardienmukaisuus, kattavat rajapintavaihtoehdot sekä pylon Camera Software Suite -ohjelmistopaketti – tässä muutamia syitä miksi valita Baslerin kameramoduuli sulautetun kuvantamisjärjestelmäsi osaksi. Basler kamerat auttavat tekemään suunnitelmista todellisuutta. USB 3.0 -rajapinta on yhteensopiva useimpien pienoistietokoneiden kanssa, MIPI-rajapinnan avulla kameramoduulit voidaan integroida suoraan järjestelmämoduuliin (SoC, System-on-Chip) tai FPGA-järjestelmäpiiriin (Field Programmable Gate Array). Basler pylon ohjelmistopaketti, joka sisältää pylon Viewer -katseluohjelman sekä kattavat API-rajapinnat ja SDK:n ohjelmistokehitystä varten, tarjoaa yhtenäisen ohjelmointirajapinnan kameroiden konfiguroinnille ja kuvien ottamiselle rajapinnasta riippumatta.
Blokkikamerat

Blokkikamerat

Blokkikamerat ovat kokonaispaketteja kuvantamiseen, joissa on videokameroista tutut ominaisuudet teolliseen käyttöön. Lisävarusteena hankittavan interfacekortin kanssa saat kameralle juuri sellaisen rajapinnan kuin haluat. Blokkikamera valmistajina Sony ja Tamron.
Iris GTR älykamera

Älykamerat

Älykameroissa yhdistyy sekä kameran että tietokoneen ominaisuudet. Kuvan ottamisen lisäksi voidaan älykamerassa tehdä halutun algoritmin kuvankäsittely ja ohjata tuloksen perusteella valittuja toimilaitteita tuotantoprosessissa. Älykamera on yleisesti paras vaihtoehto yhden kameran stand alone -sovelluksissa. Älykamerat ovat hyvin suojattuja vedeltä ja pölyltä. Kaikki yhdessä paketissa.
Kaapelit ja tarvikkeet

Lisätarvikkeet

Lisävarusteet ja kaapelit Basler kameroille ja linsseille. Virta/Data -kaapeleista kiinnikkeisiin ja loittorenkaisiin.

Lisää luettavaa

Vuoden 2023 konenäköuutuudet
Tuoteuutiset

Vuoden 2023 konenäköuutuudet

Basler esitteli kuumimmat uutuudet ja lähitulevaisuuden tuotteet maailman johtavilla VISION 2022-konenäkömessuilla.

Basler Boost
Tuoteuutiset

Boost-sarjaan lisää resoluutiota

Etsitkö korkean resoluution kameraa? Silloin oikea valinta on Boost-sarjan uudet mallit, joissa on ON Semiconductorin XGS-sarjan kennot.

Ace kamerat
Tuoteuutiset

Ace 2 -kamerasarjan korkearesoluutioiset mallit

Basler on laajentanut ace 2 -kamerasarjaansa 24:llä uudella mallilla, joissa on Sony Pregius S -kennot.

Med ace -kamera
Tuoteuutiset

Kamera joka täyttää lääketieteen vaatimukset

Basler MED ace -kamerasarja on suunniteltu erityisesti lääketieteen ja life sciencen -sovelluksiin. Näillä aloilla vaatimukset ovat luonnollisesti korkeat, jolloin kameran on standardien lisäksi täytettävä vaatimukset myös käyttöominaisuuksiltaan.

Dart kamerat
Tuoteuutiset

Basler Dart-sarjan kamerat suosituilla Sonyn IMX-kennoilla

Dart-sarjan USB 3.0 -kameramallisto on laajentunut suosituilla IMX-sarjan kennoilla. Uudet huipputason väri- ja mustavalkokennot tuovat mahdollisuuden optimoida kuvantamisjärjestelmäsi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisilla kameroilla.

Embedded vision solutions
Tuoteuutiset

Kameroita ja komponentteja sulautettuihin järjestelmiin

Erilaiset sulautettuihin järjestelmäpiireihin (System-on-Chip, SoC) ja -moduuleihin (System-on-Module, SoM) pohjautuvat kuvantamisratkaisut yleistyvät maailmalla enenevissä määrin. Basler haluaa olla mukana mahdollistamassa entistä laajempia kuvantamisteknologioiden adaptaatioita tarjoamalla kattavan valikoiman laadukkaita kameramoduuleita ja komponentteja tähän tarpeeseen.

Teknisiä neuvoja
Teemu NiemeläTeemu Niemelä

Tuotepäällikkö

+358403412482 040 3412 482

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti