Suotimet

Monipuolisesta filtterivalikoimasta löydät suotimet moneen eri käyttötarkoitukseen aina kaistanpäästösuotimista suodinsarjoihin. Filttereitä löytyy montaa eri kokoa, joten ne ovat yhteensopivia useimpien optiikoiden kanssa.
Suotimet kameroihin
Kaistanpäästösuotimet

Kaistanpäästösuotimet

Kaistanpäästösuotimet ovat suosituin valinta konenäkösovelluksissa. Ne on suunniteltu estämään ei-toivottu valospektri ja läpäisemään haluttu spektri. Kaistanpäästösuotimia saatavilla eri kierrekokoina, slip-mounttina tai pelkkänä lasina räätälöidyissä mitoissa.
Kaistanpäästösuotimet

Kaksoiskaistanpäästösuotimet

Kaksoiskaistanpäästösuodin on ideaali ratkaisu tilanteisiin, joissa käytetään värikameraa päivisin ja infrapunavalaistusta yöaikaan. Suotimia saatavilla eri kierrekokoina, slip-mounttina tai pelkkänä lasina räätälöidyissä mitoissa.
Yli- ja alipäästösuotimet

Yli- ja alipäästösuotimet

Ylipäästösuodin - estää laajan valikoiman lyhyitä aallonpituuksia ja päästää pitkät aallonpituudet läpi. Alipäästösuodin - (IR-leikkaus) - estää pitkiä aallonpituuksia päästäen samalla lyhyet valon aallonpituudet läpi.
Akryyliset ylipäästösuotimet

Akryyliset ylipäästösuotimet

Kevyet ja kestävät akryyliset ylipäästösuotimet ovat erinomainen valinta ympäristöhin, joissa rikkoutunut lasi saattaa aiheuttaa ongelmia. Saatavana heijastuksenestopinnoitteella. Painaa puolet verratunna lasiseen.
Harmaasuotimet

Harmaasuotimet

Neutraalitiheyssuodattimet toimivat järjestelmäsi "aurinkolaseina", ja niitä voidaan käyttää yksiväristen tai värikameroiden kanssa. Suunniteltu vähentämään valon intensiteettiä neutraalisti tietyllä aallonpituusalueella vaikuttamatta kuvan väriin tai kontrastiin.
Valotasapainosuotimet

Valotasapainosuotimet

Valoa tasapainottavat suodattimet korjaavat keinovalon, jotta värit näyttävät luonnollisemmilta. Nämä suodattimet tasapainottavat väriä, mikä estää lisäohjelmistojen käsittelyn tarpeen.
Polarisaatiosuotimet

Polarisaatiosuotimet

Polarisointisuodattimet – käytetään vähentämään heijastuksia ja parantamaan kontrastia. Myöskin parantaa värikylläisyyttä ja läpinäkyvien materiaalien virheitä.
Suodinsarjat

Suodinsarjat

Midoptin kompaktit testisarjat on erinomainen tapa testata ja arvioida kuvanlaatua eri suodattimilla. Testisarjoihin on valittu yleisimmät ja monikäyttöisimmät suotimet.
Tarvikkeet suotimille

Tarvikkeet suotimille

Lisävarusteet, kuten Step-Up- ja Step-Down-renkaat, mahdollistavat suodattimen, jonka mitat ovat erikokoiset kuin suodatinkierre kyseisessä optiikassa. Myös loittorenkaat minimi kuvausetäisyyden lyhentämiseksi.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Teemu NiemeläTeemu Niemelä

Tuotepäällikkö

+358403412482 040 3412 482

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti