• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
SIEMENS

SIEMENS

SIRIUS ACT painikkeet ja merkkilamput

  • Täydellinen valikoima ohjauskalusteita kaikkiin tarpeisiin
  • Innovatiivinen kiinnitys - helppo ja nopea asennus ilman erikoistyökaluja
  • 22mm sarjat muovirungolla, muovirunkometallikehyksellä ja kokonaan RST-runkoinen malli
  • Moduulit myös suoraan Profinet, AS-i ja IO-Link liitäntään
  • Korkeat kotelointiluokka IP66/IP67/IP69K

Tuotekuvaus

Siemens SIRIUS ACT-tuoteperheen laajasta valikoimasta löytyvät erilaiset painonapit, merkkilamput, valintakytkimet ja valomastot. Eli kaikki mitä tarvitset erilaisten koneiden ja laitteiden ohjauspaneelien rakentamiseen. Sarjan ohjauskalusteiden kiinnitysjärjestelmä on innovatiivinen ja erittäin helppo sekä nopea asentaa. Ohjauskalusteissa ei ole lainkaan perinteisiä lukitusuria vaan asennus voidaan tehdä täysin pyöreään asennusreikään. Erityisen tiivisteen ansiosta toimilaite pysyy itsestään paikoillaan asennusreijässä ja pidikepohja naksahtaa kiinni toimilaitteen runkoon työntämällä, ohjauskalusteen asennus onnistuu vaikka yhdellä kädellä. Pidikkeen kiristys tehdään tavallisella ruuvimeisselillä, erikoistyökalua ei tarvita! Tämä innovattivinen kiinnitystapa takaa helpon asennuksen lisäksi sen että ohjauskalusteen kiinnitys ei pääse löystymään käytössä missään tilanteessa.

 

 

SIRIUS ACT-sarja sisältää erilaisia komponentteja joista voidaan rakentaa juuri sopiva kokonaisuus jokaiseen sovellukseen. Sarjan ohjauskalusteiden kotelointiluokka on korkea IP69K ja ne on testattu myös kotelointi luokkiin IP66 ja IP67. Ohjauskalusteiden materiaaleina käytetään korkealuokkaisia muoveja tai ruostumatontaterästä, tämä takaa erinomaisen kemikaalien kestävyyden. Merkkilamppujen valovoimaiset LED-merkkivalot takaavat jopa 100 000 tunnin käyttöiän. Perussarjojen kalusteita on saatavilla neljällä eri rungolla varustettuna. 22mm: musta muovirunko, muovirunko metallikehyksellä, teräsrunko sekä 30mm upotettu teräsrunko. Värivalikoima kattaa kaikki perusvärit.

  

Perinteisten modulaaristen painikkeiden, kytkimien ja merkkilamppujen lisäksi SIRIUS ACT sarjasta löytyy myös liityntämoduulit AS-i, IO-Link ja PROFINET-väylään, joiden avulla ohjauskalusteet voidaan tuoda suoraan osaksi automaatiojärjestelmää ilman erillistä johdotusta. Saatavilla myös kotelot ohjauskalusteille sekä merkinnät joko standardi ratkaisuina tai asiakaskohtaisesti räätälöityinä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valikoima

Suosikit Tilausnumero: Hinta Moduulityyppi
Starter kit
Starter kit

Tuote

3SU1000-0AA10-0AA0
Pushbutton, black

Teknisiä neuvoja
Jari SelkosmaaJari Selkosmaa

Tekninen asiantuntija / myynti

0500 345 684

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti