Profinet

PROFINET — automaation Ethernet-standardi. PROFINET on johtava teollinen Ethernet-standardi, jossa on yli 20 miljoonaa solmua maailmanlaajuisesti. PROFINET lisää yritysten menestystä nopeuttamalla prosesseja, lisäämällä tuottavuutta ja lisäämällä tehtaiden tuotanto- ja prosessitiedon saatavuutta.

PROFINET toteuttaa liitännät oheislaitteisiin. Se määrittää tiedonsiirron kentälle kytkettyjen oheislaitteiden kanssa. Sen perustana on peräkkäinen reaaliaikainen konsepti. Profinet määrittelee koko tiedonsiirron säätimien ("IO-Controllers") ja laitteiden ("IO-laitteet") välillä sekä parametrien asettamisen ja diagnoosin. IO-ohjaimet ovat tyypillisesti PLC, DCS tai IPC; kun taas IO-laitteet voivat olla erilaisia: I/O-lohkot, taajuusmuuttajat, anturit tai toimilaitteet. Profinet-protokolla on suunniteltu nopeaan tiedonvaihtoon Ethernet-pohjaisten kenttälaitteiden välillä ja se noudattaa toimittaja-kuluttaja -mallia. Alemman Profibus-linjan kenttälaitteet voidaan integroida Profinet-järjestelmään saumattomasti IO-Proxyn kautta.

Lisää luettavaa

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus
Yleistä

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus Tampereella!

Siemens TIA-S7-Service1 -koulutus järjestetään Tampereella 23.-26.1.2024. Kurssi on erityisesti tarkoitettu Siemens Simatic S7-1500-järjestelmän ylläpitohenkilöille.

Simatic S7-300 poistuu aktiivimyynnistä
Tuoteuutiset

Simatic S7-300 ja ET 200M poistuvat aktiivimyynnistä

Siemens SIMATIC S7-300 ja ET 200M poistuvat aktiivimyynnistä 1. lokakuuta 2023 alkaen. Lue lisää ja tutustu vaihtoehtoisiin ratkaisuihimme!

Siemens Simatic
Tuoteuutiset

Siemens Skaalautuva älykäs automaatio

Siemensin ohjelmoitavien logiikoiden tuotevalikoimasta löydät kone- ja kyberturvalliset ratkaisut haastaviin olosuhteisiin sekä laskentatehoa vaativiin käyttökohteisiin.

Siemens OEM
Tuoteuutiset Yritysuutiset

Siemens-teollisuusautomaation Value Added Partner

OEM Sitek liiketoiminta-alueeseen liitetyllä Sitek-Palvelu Oy:lla on pitkäaikainen kokemus menestyksekkäästä toiminnasta Siemens - Teollisuusautomaation Value Added Partnerina Keski-Suomessa ja Pirkanmaan alueella.

Sitek tuotealue
Yleistä

OEM Automaticin uusi liiketoiminta-alue OEM Sitek

Prosessi- ja teollisuusautomaation sekä pneumatiikan asiantuntija Sitek-Palvelu Oy:n liiketoiminta tullaan siirtämään automaatio- ja elektroniikkakomponenttien toimittaja OEM Finland Oy:lle 1.10.2020. Tämä muutos tarkoittaa ensi kädessä sitä, että Sitek-Palvelu Oy:n laskutus tulee jatkossa tapahtumaan OEM Finland Oy:n nimellä.

NX-turvalukko miniatyyrikoossa
Tuoteuutiset

Tulossa 2024! Uusi NX-sarjan RFID-sähkölukko

Maksimaalista teknologiaa minimikoossa. Maailman pienin RFID-sähkölukko. Tutustu nyt!

Teknisiä neuvoja
Jari SelkosmaaJari Selkosmaa

Tekninen asiantuntija / myynti

+358500345684 0500 345 684

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti