• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Adhesiivit

Adhesiivit - Loctite - LiimatHenkel Loctiten liimavalikoima elektroniikkateollisuuden erilaisiin käyttötarkoituksiin on erittäin laaja. Henkelin liimoista löytyy ratkaisut moniin eri vaatimuksiin. Ne täyttävät täydellisesti lujuuden, joustavuuden, ympäristöolosuhteiden, viskositeetin sekä kestävyyden vaatimukset. Loctite®-liimat vastaavat kaikkiin haasteisiisi.

Sähköä johtavat ja johtamattomat liimat

Henkelin monipuoliseen liimamateriaaleihin sisältyy edistyksellinen materiaaliteknologia vastaamaan nykypäivän vaativimpia sovelluksia. Henkelin tuotesarja tarjoaa sähköä johtavista ja johtamattomista tahnaliimoista lämpöä johtaviin dielektrisiin materiaaleihin maksimaalisen suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden.

Henkelin sähköä johtavat ja johtamattomat liima-aineet ovat suunniteltu kestämään armeija-, auto-, lääketieteellisten ja kulutuselektroniikan kokoonpanosovellusten lämpö- ja fysikaalisia rasituksia, kun taas Henkelin spot-kovetusteknologia mahdollistaa nopean kokoamisen RFID-tunnisteille ja muille painetuille laitteille. Henkelin tuotevalikoiman johtamattomat tahnamateriaalit sisältävät laajan valikoiman huoneenlämpö-, lämpö- ja UV-kovetettavia 1- ja 2-komponentti liimoja, jotka takaavat parhaan mahdollisen joustavuuden ja suorituskyvyn. Henkelin lämpöä johtavat dielektiripastat ovat markkinoiden luotettavimpia materiaaleja. Henkel tarjoaa erinomaisen tarttuvuuden ja lämmönkestävyyden.

 

Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tekninen myynti

040 3412 327

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti