• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Irtolaakerit pesille

Laakeriyksikön sisälaakeri on keskeinen komponentti laakeriyksikössä, joka mahdollistaa pyörimisen ja kuorman kantamisen. Sisälaakeri on suunniteltu tukemaan akselin pyörimistä ja varmistamaan sujuvan ja kitkattoman toiminnan.

Sisälaakeri voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai komposiittimateriaaleista, riippuen sovelluksen vaatimuksista. Valitessa sisälaakeria, on otettava huomioon kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät, nopeus, lämpötila ja voiteluvaatimukset.

Laakeriyksikön sisälaakerin tulee olla tarkasti mitoitettu ja valittu, jotta se kestää vaaditut kuormat ja varmistaa luotettavan toiminnan. Laakeriyksikön sisälaakeriin voi liittyä myös erilaisia tiivisteitä tai suojakoteloita, jotka estävät epäpuhtauksien pääsyn laakerin sisään ja lisäävät sen käyttöikää.

Laakeriyksikön sisälaakerit ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuudenalojen sovelluksissa, kuten kuljetusvälineissä, teollisuuslaitteissa, koneenrakennuksessa ja voimalaitoksissa. Niiden avulla saavutetaan luotettava ja kestävä voimansiirto ja pyörimisliike erilaisissa järjestelmissä.
Osumia yhteensä : 10
Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti