Sähkömoottorit

Laaja valikoima sähkömoottoreita. AC-moottorien valikoimaan kuuluvat asynkronimoottorit, synkronimoottorit, induktiomoottorit ja sulkunapamoottorit teholtaan 1,5 kW asti. Sähkömoottorit ovat joko 1- tai 3-vaiheisia ja napaluku voi olla 2, 4, 6 tai 8. Valittavat jännitteet 230 V tai 400 V.

Monipuolinen valikoimamme erilaisia DC-moottoreita ja niihin liitettäviä vaihteita vastaa moneen eri käyttötarpeeseen. Sähkömoottorit ovat saatavilla myös jarrulla ja/tai pulssianturilla. Valikoimastamme löydät niin harjattomat kuin harjallisetkin sähkömoottorit sekä raudattomat sähkömoottorit. Vakiosyöttöjännitteet ovat 12, 24 ja 48 V teholtaan aina 1 kW asti.

Pyydä tarjous - Moottorit
Sähkömoottorit
AC-moottorit

AC-moottorit

AC-moottorien valikoimaan kuuluvat asynkronimoottorit, synkronimoottorit, induktiomoottorit ja sulkunapamoottorit teholtaan 1,5 kW asti. Moottorit ovat joko 1- tai 3-vaiheisia ja napaluku voi olla 2, 4, 6 tai 8. Valittavat jännitteet 230 V tai 400 V. Moottoreihin voidaan asentaa erityyppisiä vaihteita, kuten kierukkavaihde, hammasvaihde tai planeettavaihde. Osaan moottorimalleihin myös saatavana muun muassa pulssianturi ja jarru. Suojausluokka moottoreissa jopa IP66 asti. Vakiomoottoreiden ja vaihteiden lisäksi saatavana on myös asiakaskohtaisesti räätälöitäviä ratkaisuja.
DC-moottorit

DC-moottorit

Monipuolinen valikoimamme erilaisia DC-moottoreita ja niihin liitettäviä vaihteita vastaa moneen eri käyttötarpeeseen. DC-moottorit ovat saatavilla myös jarrulla ja/tai pulssianturilla. Valikoimastamme löydät niin harjattomat kuin harjallisetkin DC-moottorit sekä raudattomat moottorit. Vakiosyöttöjännitteet ovat 12, 24 ja 48 V teholtaan aina 1 kW asti. Saatavilla ovat planeetta-, hammas- tai kulmavaihteet.
BLDC-moottorit

BLDC-moottorit

Harjattomat tasavirtamoottorit eli BLDC-moottorit alkavat yleistyä vähitellen myös teollisuuskäytössä. Harjattoman BLDC-moottorin etuihin kuuluu hiljainen käynti, pitkäikäisyys jopa 20 000 h ja huollon tarpeettomuus. BLDC-moottorit voidaan harjallisten mallien tapaan yhdistää teollisuuden eri vaihteisiin ja helposti myös ohjaimeen hall-anturin tai enkooderin takaisinkytkennän kautta.
Askelmoottorit

Askelmoottorit

Askelmoottori valikoimaamme kuuluvat Fullingin, JVL:n ja Exmekin hybridiaskelmoottorit. Useimmissa malleissa on 0,9 tai 1,8 asteen askellus eli 400 tai 200 askelta/kierros. Askelmoottorit saatavana vakiona joko 2-,3- tai 5-vaiheisena. Pitomomentti aina 30 Nm asti. Askelmoottoreihin saatavilla myös erilaiset vaihteet. JVL:n askelmoottorit on integroitu ohjaimilla, jotka soveltuvat melkein kaikkiin kenttäväylävaihtoehtoihin. Askelmoottori on pitkäikäinen ja käyttöääneltään hiljainen.
Servomoottorit

Servomoottorit

Valíkoimaamme kuuluvat myös servomoottorit. Saatavilla servomoottoreita teholtaan 50 W aina 4,5 kW asti. Servomoottoreista saadaan vääntöä suurimmassa kokoluokassa aina 14,3 Nm:n nimellisväännöstä maksimissaan hetkellisesti jopa 52,3 Nm asti. Servomoottoreihin voidaan myös liittää erilaisia vaihteita, kuten esim. planeetta- tai kierukkavaihde. Servomoottorien integroidut ohjainyksiköt soveltuvat useimpiin kenttäväyliin kuten Ethernet/IP, EtherCat, Profinet, Modbus jne.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Andreas LyrintzisAndreas Lyrintzis

Tuotepäällikkö

+358403412488 040 3412 488

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti