Teollisuusmonitorit

Tarjoamme teollisuusmonitorit kaikkiin käyttökohteisiin monipuolisesta valikoimastamme. Oli käyttöympäristösi sitten vaativa likaisuuden tai puhtausvaatimuksien puolesta, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Teollisuusnäyttömme valmistetaan käyttöolosuhteiden vaatimusten mukaiseksi, etuosaltaan korkea tiiveys ja teollisuuskäyttöön soveltuvat komponentit luovat hyvän kokonaisuuden. Vakiomonitorien lisäksi voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia, iskun kestävyyden ja liitäntöjen osalta.

Asennustapana voi olla kiinnitys seinään VESA-standardilla, oma jalusta tai upotettuna open frame -mallisena siististi tuotteen etulevyyn odottamaan käyttäjää.
Teollisuusmonitorit
Teollisuusmonitorit

Perusmonitorit

Monitoreillamme on lukemattomia erilaisia käyttötarkoituksia. Kosketusnäytöllisiä monitoreja voidaan käyttää esimerkiksi valvontasovelluksissa, järjestelmien hallinnassa, lääketieteellisissä sovelluksissa ja asiakaspalvelukohteissa. Pääsääntöisesti kaikissa monitoreissamme on vakiona kosketusnäyttö, mutta osa tuotteista on myös saatavilla ilman kosketusnäyttö-ominaisuutta. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen monitorin valinnassa!
Teollisuusmonitorit ilkivallan kestävät

Ilkivallan kestävät monitorit

Valikoimamme pitää sisällään kattavasti erilaisia ilkivallan kestäviä vandal-proof monitoreja, jotka soveltuvat esimerkiksi julkisiin tiloihin. On käyttökohteesi sitten sisä- tai ulkotiloissa sadesään armoilla ja auringonpaisteen paahteessa, meiltä löydät monitoriratkaisut sovellukseesi. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen monitoriratkaisun valinnassa!
Open-frame monitorit

Open-frame monitorit

Meiltä löydät laajan valikoiman koteloimattomia Open-Frame monitoreja erilaisiin sovelluksiin. Open-Frame monitoreissa ei ole lainkaan kehystä, minkä ansiosta ne soveltuvat asennettavaksi lukemattomiin erilaisiin kohteisiin. Open-Frame monitorit soveltuvat mainiosti esimerkiksi julkisten tilojen asiakaspäätteisiin tai vaikkapa teollisuuden monitorointi tarpeisiin. Ota meihin yteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen Open-Frame monitorin valinnassa!
21.5" teollisuustietokone

IP-luokitellut monitorit

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia korkean IP-luokituksen pöly- ja vesitiiviitä monitoreja, jotka soveltuvat haastaviin ympäristöihin kuten ulkotiloihin tai erittäin pölyisiin kohteisiin. Pääsääntöisesti kaikissa IP-luokitelluissa monitoreissamme on vakiona kosketusnäyttö, mutta osa tuotteista on myös saatavilla ilman kosketusnäyttö-ominaisuutta. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen IP-suojatun monitorin valinnassa!

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Seppo VirolainenSeppo Virolainen

Tuotepäällikkö

+358403412438 040 3412 438

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti