Hydra-Cell -annostelupumput

Hydra-Cell Metering Solution -annostelupumput tarjoavat tarkan annostelun useaan eri käyttötarkoitukseen. P-Sarja tarjoaa annostelupumppuja matalista virtauksista ja paineista aina suuriin virtauksiin ja paineisiin. S-Sarja tarjoaa pumppuja todella pienille virtauksille ja matalille paineille.

Molemmista sarjoista löytyy useita eri materiaaleja erilaisille pumpattaville aineille joiden avulla saadaan pumpun sopimaan aineelle sopivaksi ja pumpun käyttöikää kasvatettua.
P-Sarjan pumput
P-Sarjan pumput

P-sarja

HYDRA-CELL P-sarja Toisin kuin annostelupumput, joissa käytetään käsikäyttöisiä säätimiä, Hydra-Cell P -sarjan annostelupumput käyttävät taajuusmuuttajaa, elektronista virtauksen säätöä tarkkuuden ylläpitämiseksi koko tuottoalueella. Tämä vähentää käyttäjän virheen, pumppauksen epätarkkuuden, menetetyn liikkeen ja vuotojen mahdollisuutta. Puolijohde-elektroniikka ei todennäköisesti petä Annostus on lineaarista koko alueella Tilavuus iskua kohti on vakio ja tunnettu arvo Halutun syöttömäärän helppo kalibrointi Muutosnopeus on käytännössä välitön (Nollasta maksiminopeuteen 0,3 sekunnissa) vaihtovirtamoottorilla.
Manuaalisesti ohjatut annostelupumput

S-sarja

Hydra-Cell S-sarjan annostelupumput soveltuvat erinomaisesti matalan virtauksen ja matalan paineen vaatimuksiin monenlaisissa kemikaalien käsittelysovelluksissa. S-sarjan annostelupumput täydentävät muita Hydra-Cellin tiivistämättömiä pumppuja ja Hydra-Cell Metering Solutions -pumppuja monissa erityyppisissä asennuksissa. SM-manuaalisäätö sekä SP/ST/SA-pulssi-/analogiaohjausmallit tarjoavat jopa 300 sykäystä minuutissa. Maksimituotot vaihtelevat mallista riippuen jopa 25 ml/min (0,40 gph / 1,5 l/h) ja 220 ml/min (3,49 gph / 13,2 l/h) välillä. Useat materiaalivaihtoehdot ja erilaiset suunnitteluvaihtoehdot johtavat annostelupumppuihin, jotka soveltuvat erinomaisesti erityissovelluksiin, kuten kemikaalien ruiskutukseen, korkeapainekattiloihin, korkeaviskositeettisille nesteille, kaasuuntuville nesteisille ja useille muille aineille.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jonne KaarelaJonne Kaarela

Tuotepäällikkö

+358403412392 040 3412 392

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti