Tiivisteelliset keskipakopumput

Keskipakopumppu on rotodynaaminen paineenkorotuspumppu, joka nesteen keskipakovoimaa hyödyntämällä muodostaa paine-eron tulo- ja poistoaukon välille. Tämä saa nesteen liikkeelle. Keskipakopumppuja käytetään matalaviskoosisten nesteiden kuljettamiseen tai paineistamiseen. Monista pumpuista on saatavana myös itseimeviä versioita, mikä tarkoittaa, että ne voivat tyhjentää kaasun tyhjässä imulinjassa.

Tiivistettyjen keskipakopumppujen yleisiä käyttökohteita ovat juomaveden, sadevesien, jäteveden, kemikaalien, elintarvikkeiden, bioöljyn jne. kuljetus.

Tiivisteellisiä keskipakopumppuja voidaan käyttää prosessipumppuna, lietepumppuna, öljypumppuna, bioöljypumppuna, jäähdytysvesipumppuna tai API-pumppuna.
e-SV-Sarja tiivisteellinen keskipakopumppu
Victor S40G31T keskipakopumppu

Victor S -keskipakopumput

Victor S-sarjan keskipakopumppuja suositellaan syövyttäville ja/tai hankaaville ja viskoosille nesteille, jotka sopivat valuraudan, pronssin, alumiinin tai ruostumattoman teräksen kanssa käytettäväksi. Pumpattavat aineet voivat myös sisältää ilmaa. Keskipakopumppu voidaan sijoittaa nesteen yläpuolelle, sivulle tai alapuolelle. Jotkin pumppukoot kykenevät itseimemään jopa 8 m:n fyysiseen rajaan asti. Keskipakopumppuja on saatavana erilaisilla käyttövoimilla, kuten yksivaiheiset, kolmivaiheiset, räjähdyssuojatut moottorit ja bensiini- tai dieselmoottori. Pumppuja voidaan valmistaa räätälöityinä versioina erityissovelluksen mukaan. Esimerkiksi Close Coupled, Bi-Block, Classic. Saatavissa myös ATEX-sertifikaatilla.
e-SV-Sarja tiivisteellinen keskipakopumppu

Lowara-keskipakopumput

Lowara on tunnettu tuotemerkki pumpputeollisuudessa, ja se on erikoistunut korkealaatuisten keskipakopumppujen valmistukseen. Keskipakopumppuja käytetään laajalti erilaisissa sovelluksissa, kuten vesihuollossa, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä, kastelussa, jätevedenkäsittelyssä ja teollisuusprosesseissa. Lowaran keskipakopumput on suunniteltu liikuttamaan nesteitä tehokkaasti muuntamalla mekaaninen energia nestevirraksi pyörivän juoksupyörän avulla. Yleisesti ottaen Lowaran keskipakopumput ovat laajalti tunnettuja tehokkuudestaan, luotettavuudestaan ja monipuolisuudestaan, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta erilaisiin veden- ja nestekäsittelysovelluksiin eri teollisuudenaloilla.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jonne KaarelaJonne Kaarela

Tuotepäällikkö

+358403412392 040 3412 392

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti