• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Turvalogiikka Safety Simplifier

Safety Simplifier on turvalogiikka, joka tarjoaa helpon tavan rakentaa suojausjärjestelmä liikkuville ja kiinteille koneille, täysin langattomasti.

Suojausratkaisut voidaan nähdä monimutkaisina ja joustamattomina, mutta patentoidun turvalogiikka Safety Simplifier -ratkaisun avulla tarjoamme sinulle joustavia ja käyttäjäystävällisiä turvaratkaisuja, jotka kommunikoivat langattomasti verkon sisällä.

Safety Simplifier on sekä turvalogiikka, että ohjausyksikkö painikkeille, kuten hätäpysäytys, kuittaus, lukitus/lukituksen avaaminen, käynnistys/pysäytys jne. Safety Simplifierin avulla voit rakentaa täydellisen turvajärjestelmän juuri sinne, missä sitä tarvitset, esimerkiksi ovelle. Kytke vain anturit ja valitse toimintapainikkeet tarpeesi mukaan. Oven tiedot välitetään olemassa olevaan järjestelmääsi joko suoraan tai toisen Safety Simplifierin kautta.

Safety Simplifier kommunikoi langattomasti verkossa jopa 16 laitteen kanssa. Verkossa on sisäänrakennettu toistotoiminto, jonka avulla kaikki yksiköt voivat lähettää turvatietoja toisilleen.

Viestintä voi tapahtua laitteiden välillä langattomasti tai yksinkertaisesti CAN-väylän kautta. Ohjelmointi ja viestintä verkossa voidaan suorittaa langattomasti tietokoneen ja kaikkien Safety Simplifier:en välillä yhdessä järjestelmässä.

Et tarvitse lisätilaa sähkökaapista, koska Safety Simplifier on tarkoitettu sijoitettavaksi kaapin ulkopuolelle.

Simplifier Manager

Simplifier Manager on tietokoneohjelmisto, jota käytetään Safety Simplifier:n ohjelmointiin yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Oletuksena on toimintamodulit, joissa on drag and drop-toiminto hätäpysähdykseen, ovirajoihin, turvavaloverhoihin, kahden käden ohjauslaitteeseen ja moniin muihin toimintoihin. Ohjelma on hyvin jäsennelty ja mahdollistaa nopean pääsyn ohjelmiin jokaiselle Safety Simplifier:lle.
Safety Simplifier
Safety Simplifier Manager

Robottisolu 

Täydellinen turvajärjestelmä, jossa on kuusi Safety Simplifieriä erilaisille suojaustoiminnoille. Huomaa, että turvatoimintojen yhdistämiseen ei tarvita sähkökaappia.

Helppo suunnittelu monilla ominaisuuksilla

Safety Simplifier  voidaan sijoittaa vapaasti robottisolun ympärille kommunikoidessaan langattomasti tai CAN-väylän kautta. Ne voivat hoitaa sekä turvallisuuden että muut toivotut toiminnot. Uusien ovien, robottien ja koneiden lisääminen on helppoa Safety Simplifier -sovelluksella, vain ohjelmaa on muutettava.

Lyhyempi asennusaika, kun sähkökaappia ei tarvita

Safety Simplifier:lla on IP65 suojausluokka, joten sähkökaappia ei tarvita. Turvatuotteet ja koneet voidaan helposti kytkeä toisiinsa. Yhteydenpito kunkin Safety Simplifier:n ja koneiden välillä voi olla täysin langaton. Turvatuotteiden ja koneiden kytkentäaika on minimoitu.
 
Robottisolu

Sähkökaapilla

Safety Simplifier, joka on asennettu koneen sähkökaappiin. Integroidun turvalogiikan ansiosta Safety Simplifier voi joko käsitellä kaikkia turvatoimintoja tai sitä voidaan käyttää koneiden ja turvatuotteiden välisenä turvarajapintana.

Työkalun vaihtaja

Työkalunvaihtimeen asennettu Safety Simplifier, joka mahdollistaa langattoman turvallisen tiedonsiirron robotille työkalunvaihdon aikana.

Liukuovet

Safety Simplifier oven tilan, oven lukituksen, kuittauksen, hätäpysäytyksen valvontaan.

Käyntiovet

Safety Simplifier ohjaa ja valvoo lukitustoimintoja, pysäytystä, kuittausta, käynnistystä ja hätäseistoimintoja.

Robotin ohjauskaapissa

Safety Simplifier on asennettu robotin ohjauskaapin kylkeen turvallisen kaksisuuntaisen tiedonsiirron toteuttamiseen turvakomponenteille ja robotin pysäytykseen.

OSSD-signaalit

Safety Simplifier valvoo turvavaloverhojen OSSD-ulostuloja, voit valita myös muting- ja override-toiminnot.
handing award 2017
Git security award 2018 finalist

Tutustu tuotteisiin

Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

040 3412 435

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti