Advantech

Advantech
Advantech on yksi maailman johtavista teollisuustietokoneiden ja IIoT:-ratkaisuiden valmistajista. Yrityksellä on yli 8000 työntekijää ympäri maailmaa. Euroopan varasto sijaitsee Hollannissa ja RMA-keskus Puolassa.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1983
  • Pääkonttori Taipei, Taiwan

Katso tuotteet

Teollisuustietokoneet

Valikoimastamme löytyy teollisuustietokoneita vaativaan teollisuuskäyttöön, ajoneuvoihin ja logistiikkaan. Teollisuustietokoneet voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. On tarve sitten grafiikkatehossa tai laskentatehossa. Kevyempiä gateway-tietokoneita tiedonkeruuseen löytyy myös valikoimasta. Tarjoamillamme teollisuustietokoneilla on laaja käyttölämpötila-alue ja meiltä löytyy myös IP69K-luokitellut mallit. Kaikki teollisuustietokoneemme on varustettu iDoor-järjestelmällä, joka takaa helpon laajennettavuuden standardiliitäntöjen lisäksi. iDoor-moduuleita löytyy tällä hetkellä yli 35 eri mallia mm. Profinet, EtherCat, EtherNet / IP ja monia muita. Verkko ja kommunikaatio tuotteista löydät turvallisia etäyhteystuotteita Tosiboxilta ja hallittavia ja ei-hallittavia verkkokytkimiä Advantechilta. Verkkokytkimiä löytyy myös PoE-lähdöillä.

Teollisuuskytkimet

Teollisuuskytkimet mahdollistavat teollisten sovelluksien verkon laajentamisen helposti ja tehokkaasti. Valikoimamme kytkimistä löytyy myös mallit, joissa on Ethernet- ja Gigabit-porttien lisäksi multi-protokolla tuki, kuten SNMP, PROFINET ja Ethernet / IP, jolloin saavutetaan yhteensopivuus myös vaativimpien IoT-sovellusten kanssa. Vaihtoehtoina on niin hallittavat kuin ei-hallittavat mallit. Vaikka tarpeet olivat Gb ethernet, PoE, laaja käyttölämpötila tai kuitu liitäntä niin valikoimastamme löytyy tuotteet kaikkiin sovelluksiin.

I/O-moduulit

I/O-moduulien valikoimassa on lukuisia langallisia ja langattomia tuotteita, jotka muuntavat erilaiset protokollat ja käyttöliittymät nykyaikaisemmiksi verkkojärjestelmiksi, jotta olemassa olevaa laitteistoa tai laitteita ei tarvitse täysin uusia. Tämä säästää kustannuksia ja välttää ohjelmistovirheet. Laitteistolla saadaan vaikka laitteiston data sarjaliikenteestä suoraan pilveen missä sitä voidaan käsitellä halutusti, tämä mahdollistaa helpon datankäsittenlyn ilman suuria muutoksia.
Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti