Auer Signal

Auer Signal logo
Merkinantolaitetoimittajamme Auer tarjoaa erittäin laajan valikoiman valomastoja, varoitusvaloja, äänihälyttimiä, yhdistelmähälyttimiä sekä merkinantolaitteita Ex-tilaan. Auer panostaa uusien tuotteiden kehittämiseen, mikä tekeekin Auerista yhden markkinoiden johtavista merkinantolaitteiden valmistajista.

Valotornit

Auer-valotorneja löytyy 30, 40, 50, 60 ja 70 mm halkaisijalla sekä 90 mm valomajakka seinäasennukseen. Valot on saatavana jatkuvalla, vilkkuvalla tai strobo LED:llä sekä hehkulampulla tai xenon välähdysvalolla. Kantoja löytyy laaja valikoima; pohja- ja seinäkannat sekä putkikannat pinta-, seinä- ja yksireikäasennukseen. Valotorneja on saatavana modulaarisena eli koottavana tai kompaktina eli masto toimitetaan asennusvalmiina.

Varoitusvalot

Auer-varoitusvaloja on saatavana 30 mm halkaisijasta jopa 160 mm halkaisijaan sekä kuution muotoiset varoitusvalot koosta 94x94 mm kokoon 228x228 mm. LED-valoja on saatavana jatkuvalla, vilkkuvalla ja strobo valolla sekä moniväriset mallit. LED-valojen lisäksi saatavana myös valoja hehku-, xenon ja halogeenilampulla.

Äänihälyttimet

Auer-äänihälyttimiä löytyy aina pienestä 30mm halkaisijalla olevasta summerista aina isoihin äänigeneraattoreihin asti, joissa äänenvoimakkuus jopa 127 dB.

Yhdistelmähälyttimet

Auer-yhdistelmähälyttimiä on saatavana summerilla, torvella tai äänigeneraattorilla. Valoissa vaihtoehtona on LED-, hehku- ja xenon lamppu. Hälyttimiä saa erillisellä ohjauksella, jossa ääni ja valo on erikseen ohjattavissa sekä yhteisellä ohjauksella, jossa ääni ja valo ovat samassa ohjauksessa.

Ex-tilan merkinantolaitteet

Auerilta kattava valikoima Ex-tiloihin tarkoitettuja äänihälyttimiä, kuten torvia, hälytyskelloja ja äänigeneraattoreita. Valikoimasta löytyy myös LED-varoitusvalot jatkuvalla, vilkkuvalla, pyörivällä ja strobo valolla sekä xenon välähdysvalot.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1910
  • Pääkonttori Wien, Itävalta 

KATSO TUOTTEET

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti