Aventics

Aventics
Aventics on yksi maailman johtavista teollisuusautomaation pneumaattisten komponenttien valmistajista.

Aventics GmbH on vuonna 2013 perustettu pneumaattisten komponenttien ja -järjestelmien valmistaja. Yhtiö on erikoistunut toimittamaan laivojen ohjaus- ja valvontaratkaisuja sekä hyötyajoneuvojen pneumatiikkaa. Vuodesta 2018 lähtien yritys on ollut osa Emerson-konsernia, kuten myös toimittajamme ASCO.

Valikoimastamme löydät mm. Aventics-paineilmasylinterit, paineilman huoltolaitteet, ohjausventtiilit ja ohjausryhmät sekä paljon muuta.

Aventics-tuotteiden esittely

video cannot show image

KATSO TUOTTEET

Paineilmasylinterit

Asco Aventicsin paineilmasylinterien valikoimasta löytyy sylinteri jokaiseen teollisuuden tarpeeseen. ISO 15552 -standardin mukainen alumiinirunkoinen profiilisylinteri tai pinnapulttirakenne mahdollistavat helpon anturoinnin ja standardin mukaisen rakenteen ja mitoituksen. Kompakti, ruostumattomasta teräksestä valmistettu minisylinteri, soveltuu ISO 6432 -standardin mukaisesti erinomaisesti automaation, pakkauskoneiden ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Männänvarrettomat paineilmasylinterit mahdollistavat vakaan liikkeen, paremman tarkkuuden ja suurimman liikematkan, jopa 10 m saakka. Valikoimaamme kuuluvat myös etupään kiinnikkeet ja takapään kiinnikkeet paineilmasylinterien asentamiseksi, sekä kääntösylinterit, paljesylinterit, lukkolaitteet ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeeseesi!

Paineilman huoltolaitteet

ASCO Aventics paineilman huoltolaitteet varmistavat, että ilma pysyy puhtaana ja sovellus toimii kuten pitääkin. Valitsemalla oikeat komponentit osaksi ilmanhuollon kokonaisuutta varmistat ISO 8573-1:2010 standardin mukaisen puhtaan ilman, jolla pneumaattiset toimilaitteet ja instrumenttilaitteet toimivat virheettömästi. Oikeilla komponenteilla varmistetaan, että partikkelit, veden ja öljyn määrä saadaan poistettua paineilmasta, jotta ne eivät aiheuta ongelmia paineilmajärjestelmässäsi. Tuotevalikoimasta saatavilla ilmanhuoltolaitteet joko yksittäisinä komponentteina tai asennusvalmiina kokonaisuutena. Tuotevalikoima sisältää mm. suodattimet, suodinsäätimet, paineensäätimet, paineenalentimet, sulkuventtiilit, slow-start-venttiilit, pikapoistot, ilman jakolohkot, sumuvoitelulaitteet, öljyerottimet ja ilmankuivaimet. Meillä OEM:llä tekninen osasto pystyy kasaamaan halutuista komponenteista juuri sellaisen kokoonpanon, joka palvelee sinun tarpeitasi. ASCO 651, 652 ja 653-sarja tarjoaa laadukkaat tuotteet ilmanpuhtauden varmistamiseksi erityisesti prosessiteollisuuden tarpeisiin. Aventics-tuotemerkillä kulkeva AS-sarja on suunnattu enemmän kappaletavarateollisuuteen, ja on siksi suunniteltu hieman kevyemmäksi. Autamme sinua valitsemaan sopivat komponentit, joilla saavutetaan ISO 8573 -standardin mukainen ilmanlaatu prosessin ja laitteiden virheettömälle toiminnalle.

Pohjalaattaventtiilit

Aventics pohjalaatta-asenteiset venttiilit teollisuuden tarpeisiin. ISO 5599-1 -standardin mukainen mitoitus ja kattava venttiilivalikoima takaavat, että kohteeseen löytyy soveltuva ISO-sarjan venttiili. Venttiilit voidaan asentaa yksittäin tai ryhmäasenteisena. ISO 1 – ISO 4 -kokoluokat kattavat venttiilien virtauksen 1400 l/min – 6000 l/min. Yksittäiselle venttiilille löytyy omat pohjalaatat syöttö ja lähtöportteineen. Vaihtoehtona tälle on pohjalaattojen yhdistäminen, jolloin syöttö- ja ulospuhalluskanavat ovat yhteiset ja paineilmalähdöt ovat venttiilikohtaiset. Muunnospalat ISO 1 – ISO 4 -pohjalaattojen välille mahdollistavat eri kokoluokan venttiilien yhdistämisen samaan asennuskokonaisuuteen. Modulaarinen rakenne ja mahdollisuus valita juuri omaan tarpeeseen parhaiten soveltuvat komponentit ovat ISO-sarjan venttiilien vahvuus. Meillä OEM:llä tekninen osasto pystyy rakentamaan juuri sellaisen kokoonpanon, joka palvelee sinun tarpeitasi.
Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti