BACO

Baco
Vuodesta 1919 lähtien Baco on erikoistunut ohjauskalusteiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. Se on saavuttanut vahvan aseman ohjauskalustemarkkinoilla maailmanlaajuisesti. Bacon tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta ja luotettavuudesta. Yksi laadun mittari on Bacon tuotteilleen myöntämä 10 vuoden takuu. Laajan hyväksyntäpankin ansiosta Bacon tuotteita voidaan käyttää useissa eri sovelluksissa.

Baco-ohjauskalusteetBaco - 10 vuoden takuu

Painikkeet, valintakytkimet, painonappikotelot ja merkkilamput

Ø22,5 mm painikesarja on ergonomisesti muotoiltu ja on saatavilla kromin tai musta värisellä kehyksellä. Kosketinyksiköt voidaan asentaa painikkeeseen ilman työkaluja, mikä nopeutta asennusta. Painikkeiden kotelointiluokka on IP66/IP69K, silikonisuojuksella saavutetaan IP67 kotelointiluokka. Painikekoteloita on saatavilla 1-5 reikäisenä, kotelot saa myös kalustettuna ja painettuna asiakkaan toiveiden mukaan.

Nokkakytkimet

Bacolla on yli 50 vuoden kokemus nokkakytkimien valmistamisesta. Vakiokytkinten lisäksi Baco pystyy tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä. Vakiokytkinten lisäksi pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä, tällä hetkellä tietokannassa on yli 50 000 erilaista kytkentäkuvaa nokkakytkimille. OEM:n teknisellä osastolla Turussa pystymme valmistamaan nopealla aikataululla PR12-sarjan (16 A) erikoisnokkakytkimiä, muut erikoiskytkimet valmistetaan Bacon tehtaalla Ranskassa. Nokkakytkimet voidaan asentaa paneeliin joko ruuveilla tai pikakiinnityksellä Ø22,5 mm reikään. Paneeliasennuksen lisäksi saatavilla on DIN-kiskoon tai pohjalevyyn asennettavat kytkimet sekä koteloidut kytkimet.

Kuormakytkimet

Bacon kuromakytkimien tärkeimmät edut ovat joustavuus sekä kompaktikoko. Kytkinten liittimet ovat käännettäviä, mikä mahdollistaa saman lohkon asentamisen joko DIN-kiskolle tai paneeliin. Tämä säästää asennusaikaa sekä pienentää varastoitavien nimikkeiden määrää.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti