BACO

Baco
Vuodesta 1919 lähtien Baco on erikoistunut ohjauskalusteiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. Se on saavuttanut vahvan aseman ohjauskalustemarkkinoilla maailmanlaajuisesti. Bacon tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta ja luotettavuudesta. Yksi laadun mittari on Bacon tuotteilleen myöntämä 10 vuoden takuu. Laajan hyväksyntäpankin ansiosta Bacon tuotteita voidaan käyttää useissa eri sovelluksissa.

PAINIKKEET, VALINTAKYTKIMET, PAINONAPPIKOTELOT JA MERKKILAMPUT

Ø22,5 mm painikesarja on ergonomisesti muotoiltu ja on saatavilla kromin tai musta värisellä kehyksellä. Kosketinyksiköt voidaan asentaa painikkeeseen ilman työkaluja, mikä nopeutta asennusta. Painikkeiden kotelointiluokka on IP66/IP69K, silikonisuojuksella saavutetaan IP67 kotelointiluokka. Painikekoteloita on saatavilla 1-5 reikäisenä, kotelot saa myös kalustettuna ja painettuna asiakkaan toiveiden mukaan.

NOKKAKYTKIMET

Bacolla on yli 50 vuoden kokemus nokkakytkimien valmistamisesta. Vakiokytkinten lisäksi Baco pystyy tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä. Vakiokytkinten lisäksi pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä, tällä hetkellä tietokannassa on yli 50 000 erilaista kytkentäkuvaa nokkakytkimille. OEM:n teknisellä osastolla Turussa pystymme valmistamaan nopealla aikataululla PR12-sarjan (16 A) erikoisnokkakytkimiä, muut erikoiskytkimet valmistetaan Bacon tehtaalla Ranskassa. Nokkakytkimet voidaan asentaa paneeliin joko ruuveilla tai pikakiinnityksellä Ø22,5 mm reikään. Paneeliasennuksen lisäksi saatavilla on DIN-kiskoon tai pohjalevyyn asennettavat kytkimet sekä koteloidut kytkimet.

KUORMAKYTKIMET

Bacon kuromakytkimien tärkeimmät edut ovat joustavuus sekä kompaktikoko. Kytkinten liittimet ovat käännettäviä, mikä mahdollistaa saman lohkon asentamisen joko DIN-kiskolle tai paneeliin. Tämä säästää asennusaikaa sekä pienentää varastoitavien nimikkeiden määrää.

Ohjauskalusteet
Baco - 10 vuoden takuu

KATSO TUOTTEET

Painikkeet

Ohjauskalustevalikoimaamme kuuluvat painonapit. Bacon 22 mm painikkeiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä, joissa vaaditaan erityistä kestävyyttä ja suojaa.

Monitoimipainikkeet

Monitoimipainikkeet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon monitoimipainikkeiden kotelointiluokka on IP66 ja iskunkestävyys IK05. Käyttämällä silikonisuojaa LWA0223 saavutetaan IP67-kotelointiluokka. Monitoimipainikkeita on saatavilla kahdella tai kolmella painikkeella, koho- tai tasopainikkeena sekä valolla tai ilman.

Hätäseispainikkeet

Baco tarjoaa laajan valikoiman hätäseispainikkeita teollisuuden sovelluksiin. Bacon hätäseispainikkeet täyttävät ISO 13850 ja IEC-standardit. Bacon tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Sienipainikkeet

Osana ohjauskalustevalikoimaamme ovat myös sienipainikkeet. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää luotettavasti vaativissa ympäristöissä. Sienipainikkeita on saatavilla veto-, kierto tai avainpalautuksella sekä palautuvana painikkeena valolla tai ilman. Monipuolisuus mahdollistaa sienipainikkeiden sovittamisen erilaisiin ohjaustarpeisiin.

Avain- ja valintakytkimet

Avainkytkimet ja valintakytkimet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.

Merkkilamppukalusteet

Merkkilamppukalusteet ovat osa ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja ne täyttävät iskunkestävyys luokituksen IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että merkkilamppukalusteita voidaan käyttää vaativissakin ympäristöissä.

Painonappikotelot

Painonappikotelot kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm:n ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm:n ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.

Muut ohjauskalusteet

Valikoimistamme löytyvät mm. potentiometrit ja potentiometrivääntimet, LED-asennonosoittimet sekä USB-paneeliliitin. Asennus 22,5 mm aukkoon. Tutustu alta tarkemmin erilaisiin ohjauskalusteisiin!

Tarvikkeet ohjauskalusteille

Ohjauskalusteisiin liittyvät tarvikkeet ovat olennainen osa ohjausjärjestelmien kokoonpanoa ja ylläpitoa. Nämä tarvikkeet tarjoavat lisätoimintoja ja varmuutta ohjauslaitteiden käyttöön. Tutustu tuotteisiin alta!

Nokkakytkimet

Bacolla on yli 50 vuoden kokemus nokkakytkimien valmistamisesta. Vakiokytkinten lisäksi Baco pystyy tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä. <h2 style="font-size:20px;">Lähes rajaton määrä kytkentävaihtoehtoja</h2>Vakiokytkinten lisäksi pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erikoiskytkimiä, tällä hetkellä tietokannassa on yli 50 000 erilaista kytkentäkuvaa nokkakytkimille. OEM:n teknisellä osastolla Turussa pystymme valmistamaan nopealla aikataululla PR12-sarjan (16 A) erikoisnokkakytkimiä, muut erikoiskytkimet valmistetaan Bacon tehtaalla Ranskassa. <h3 style="font-size:16px;">Asennusvaihtoehdot</h3>Nokkakytkimet voidaan asentaa paneeliin joko ruuveilla tai pikakiinnityksellä Ø22,5 mm reikään. Paneeliasennuksen lisäksi saatavilla on DIN-kiskoon tai pohjalevyyn asennettavat kytkimet sekä koteloidut kytkimet.

Kuormakytkimet Baco 25-100 A

Bacolla on laaja valikoima kuormakytkimiä. Kytkimiä voidaan käyttää myös pää- tai turvakykiminä sekä normaalina nokkakytkimenä. Kuormakytkimiä on saatavilla punaisena/keltaisena tai harmaana. Saatavilla oviasennussarja. Kuormakytkimiin saat myös tekstikyltit toiveesi mukaan. Tarvikkeista löydät mm. kosketussuojat, signaalikoskettimet, vääntimet, oviasennussarjat ja IP65-tiivistyssarjat.
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti