Basler

Basler
Basler on maailman johtava teollisten digitaalikameroiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan.
Tuotevalikoimaan kuuluu yli 300 teolliseen kuvantamiseen tarkoitettua kameraa, joilla pystytään kattamaan asiakkaiden hyvinkin erilaiset vaatimukset niin matriisi-, viiva-, kuin 3D-kamerajärjestelmissä. Kameroiden lisäksi Basler tarjoaa kattavan valikoiman lisätarvikkeita mm. optiikoita, kaapeleita jne.

Basler Pylon ohjelmistopaketti koostuu helppokäyttöisestä kuvantamisohjelman kehitysympäristöstä (SDK), ajureista sekä muista työkaluista, jotka auttavat vaivattomasti luomaan kokonaisen kuvantamisjärjestelmän yhdessä minkä tahansa Basler-kameran ja muiden kuvantamisen komponenttien kanssa.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1988
  • Pääkonttori Ahrensburg, Saksa

Tuotteet

Katso tuotteet

Matriisikamerat

Baslerin matriisikamerat tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun kolmen vuoden takuulla. Basler on maailman johtava teollisten kameroiden valmistaja, joka auttaa löytämään tarkoituksen mukaisen kameran jokaiseen sovellukseen. Rajapintoina kameroissa GigE, USB3 tai CameraLink.

Embedded-kamerat

Erinomainen laatu, standardienmukaisuus, kattavat rajapintavaihtoehdot sekä pylon Camera Software Suite -ohjelmistopaketti – tässä muutamia syitä miksi valita Baslerin kameramoduuli sulautetun kuvantamisjärjestelmäsi osaksi. Basler kamerat auttavat tekemään suunnitelmista todellisuutta. USB 3.0 -rajapinta on yhteensopiva useimpien pienoistietokoneiden kanssa, MIPI-rajapinnan avulla kameramoduulit voidaan integroida suoraan järjestelmämoduuliin (SoC, System-on-Chip) tai FPGA-järjestelmäpiiriin (Field Programmable Gate Array). Basler pylon ohjelmistopaketti, joka sisältää pylon Viewer -katseluohjelman sekä kattavat API-rajapinnat ja SDK:n ohjelmistokehitystä varten, tarjoaa yhtenäisen ohjelmointirajapinnan kameroiden konfiguroinnille ja kuvien ottamiselle rajapinnasta riippumatta.

Viivakamerat

Baslerin viivakamerat sopivat erittäin hyvin sovelluksiin joissa tarvitaan suurta nopeutta ja korkeaa kuvanlaatua. Viivakamerat ovat saatavana mustavalkoisena GigE ja CameraLink rajapinnoilla.

Lisätarvikkeet

Lisävarusteet ja kaapelit Basler kameroille ja linsseille. Virta/Data -kaapeleista kiinnikkeisiin ja loittorenkaisiin.

Optiikat

Optiikoiden valikoimasta löytyy kiinteänpolttovälin optiikoita ja makro- ja telesentrisiä vaihtoehtoja kameran linssiksi.

Laajennuskortit

Tehokas kuvantamisjärjestelmä vaatii vakaan rajapinnan kameroille ja lisälaitteille. Valikoimastamme löydät Neousys Technologyn nopeat ja luotettavat USB 3.0 ja GigE/PoE-laajennuskortit, sekä Baslerin testaamat ja suosittelemat laajennuskortit. Matrox CameraLink ja CoaXPress framegrabberit edustavat markkinoiden terävintä kärkeä alallaan.

Ohjelmistot

Lateral Engine R3DVi on 3D-konenäköratkaisu kappaleiden paikannukseen robottisovelluksissa. Se yhdistää luotettavan ja tarkan paikannuksen suoraviivaiseen integrointiin robotin ohjelmassa. Photoneo 3D-ohjelmistoratkaisuista löydät valmiit ohjelmistot Bin picking ja tekoälypohjaisiin CAD-mallittomiin sovelluksiin ja työkalut Photoneon skannereiden 3D-tietojen käyttämiseen. Matrox Design assistant ja MIL ohjelmistot ovat paras valinta perinteiseen kuva-analyysiin, kuten havaitsemiseen, mittaukseen ja kuvioiden sovittamiseen. Saatavana integroitavaksi monenlaisiin kameroihin. Basler Pylon sisältää ohjelmistopaketin Baslerin teollisuuskameroille. Se sisältää työkalut niin kameroiden käyttämistä, parametrointia kuin ohjelmistokehitystä varten. Uudella Pylon vTools pystyt luomaan helposti ja nopeasti tehokkaita kuvankäsittelytoimintoja sovelluksiisi graafissella käyttöliittymällä. Incoil -ohjelman avulla voit helposti katsoa yhden tai useamman kameran livekuvaa ikkunoituna tai koko ruudulla, tallentaa kuvia, tehdä kuvan päälle merkintöjä sekä säätää kameran asetuksia.
Teknisiä neuvoja
Teemu NiemeläTeemu Niemelä

Tuotepäällikkö

+358403412482 040 3412 482

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti