BEI Sensors

BEI Sensors
BEI Sensors on erikoistunut valmistaja pyörivän liikkeen mittaukseen.

Valikoimasta löytyvät pulssi- ja absoluuttianturit, optisella tai magneettisella lukutekniikalla. BEI Sensors on edelläkävijä myös kosketuksettomassa lukutekniikassa. Peräti puolet BEI Sensorsin tuotannosta on asiakassovellettuja tuotteita, joista moni on tehty ratkaisemaan hankalimpiakin vaatimuksia.

Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu:

  • Korkea laatu ja kestävyys
  • Tarkkuus ja toistettavuus
  • Luotettavuus kovissakin olosuhteissa
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1977
  • Pääkonttorit sijaitsevat Californiassa, USA:ssa ja Strasbourgissa, Ranskassa
  • Osa Sensata Technologia

Katso tuotteet

Pulssianturit

Valikoimastamme löytyvät pulssi- ja absoluuttianturit, jotka hyödyntyvät optista tai magneettista lukutekniikkaa.

Absoluuttianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Valikoimastamme löytyy absoluuttiantureita lähes kaikkiin väyliin. BEI Sensors on toimittajana joustava, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.

Analogia-anturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Tarjoamme laajan valikoiman analogia-antureita useilla eri ulostuloilla, yksi- tai monikierroksisena. BEI Sensors toimii joustavana kumppanina, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.

Vaijerianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Vaijerianturilla voidaan mitata esimerkiksi korkeutta, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman ulostuloja, kuten inkrementti tai absoluutti. Vaijeripituuksia on saatavilla aina 50 metriin asti.

Turvahyväksytty pulssianturi

SIL-turvahyväksytyt pulssianturit tarjoavat erinomaisen ratkaisun kohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa SIL3/PLe-tason turvahyväksyntää. Valikoimastamme löytyy erikokoisia antureita, joista voit valita 58 mm tai 90 mm halkaisijan väliltä. Saatavilla on akseli- ja reikämallisia malleja. Pulssiantureiden kotelointiluokka on huippuluokkaa, IP68/IP69K, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin pölytiiviitä ja suojattu erittäin hyvin myös vedeltä.

Atex-anturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. BEI:n Atex -ja IECEx-hyväksytyt anturit sopivat räjähdysvaarallisiin tiloihin.

Takoanturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja pyörivän liikkeen mittaukseen. Takoantureilla voidaan mitata moottorin pyörimisnopeutta. BEI Sensors on joustava toimittaja, joten asiakassovellettujen tuotteiden saanti on helppoa.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti