• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Bernstein

Bernstein
Bernstein on pitkän historian omaava saksalainen perheyhtiö, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Toisen maailmansodan jälkeen Hans Bernstein perheineen muuttivat Länsi-Saksaan ja Hans perusti "BERNSTEIN Spezialfabrik für Schaltkontakte". Yrityksen johdossa on nyt jo kolmas sukupolvi.

Lähestymiskytkimet

Heidän valikoimistaan löytyy lähestymiskytkimet paikkaan kuin paikkaan, induktiiviset, kapasitiiviset ja magneettikytkimet. Kaikista malleista on saatavana myös lukuisia erikoismalleja.

Rajakytkimet

Valikoimasta löytyy rajakytkimet paikkaan kuin paikkaan. Muovi- tai alumiinirunko ja lukuisat toimipäävaihtoehdot helpottavat valintaa. Kaikista malleista on saatavana myös erikoismalleja.

Jalkapolkimet

Bernstein on markkinajohtaja jalkapolkimissa. Jalkapolkimista löytyy laaja valikoima peruspolkimia ja erikoispolkimia esim. turvakäyttöön.

Kotelot ja kannatinjärjestelmät

Koteloista löytyy alumiiniset tai muoviset peruskotelot ja lisäksi täysin asiakkaan mittojen mukaan tehtävät ohjauskotelot. Uusissa ohjauskoteloissa on panostettu näyttävään ulkonäköön ja helppoon käytettävyyteen. Lukuisat eri kannatinjärjestelmät mahdollistavat käyttäjälle kotelon helpon käytettävyyden. 
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti