Bernstein

Bernstein
Bernstein on pitkän historian omaava saksalainen perheyhtiö, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Erityisesti asiakaskohtaiset ratkaisut ovat yksi BERNSTEIN AG:n vahvuuksista.

”Safety for humans and machines”

Koneturva ja kotelointitekniikan toimittajana BERNSTEIN yhdistää nämä osaamiset DETECT- ja PROTECT-liiketoimintayksiköissä ja tukee sinua asiakkaana Smart Factory -tehtaan toteuttamisessa. Tuotevalikoima kattaa kytkimistä, antureista ja koteloista tukijärjestelmiin ja käyttöpäätteisiin kokonaisten koneiden ja järjestelmien ohjaamiseen ja turvaamiseen tarkoitettuihin
järjestelmäratkaisuihin.

Lähestymiskytkimet

Heidän valikoimistaan löytyy lähestymiskytkimet paikkaan kuin paikkaan, induktiiviset, kapasitiiviset ja magneettikytkimet. Kaikista malleista on saatavana myös lukuisia erikoismalleja.

Rajakytkimet

Valikoimasta löytyy rajakytkimet paikkaan kuin paikkaan. Muovi- tai alumiinirunko ja lukuisat toimipäävaihtoehdot helpottavat valintaa. Kaikista malleista on saatavana myös erikoismalleja.

Jalkapolkimet

Bernstein on markkinajohtaja jalkapolkimissa. Jalkapolkimista löytyy laaja valikoima peruspolkimia ja erikoispolkimia esim. turvakäyttöön.

Kotelot ja kannatinjärjestelmät

Koteloista löytyy alumiiniset tai muoviset peruskotelot ja lisäksi täysin asiakkaan mittojen mukaan tehtävät ohjauskotelot. Uusissa ohjauskoteloissa on panostettu näyttävään ulkonäköön ja helppoon käytettävyyteen. Lukuisat eri kannatinjärjestelmät mahdollistavat käyttäjälle kotelon helpon käytettävyyden. 
Turvasovellus

video cannot show image
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti