Castell

Castell logo
Castell on mailman suurin mekaanisten lukitusjärjestelmien valmistaja.
He ovat työskennnelleet lukitusjärjestelmien kanssa jo yli 80 vuoden ajan ja he ovatkin jo käsite omalla alallaan. Castellilla on omaa valmistusta ja he ovat erinomaisia asiakassovelletuissa ratkaisuissa. Castell valmistaa komponentteja ainoastaan henkilöturvallisuuteen liittyen.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1922
  • Pääkonttori: Lontoo, Iso-Britannia
  • Asiakassovelletut ratkaisut

Katso tuotteet

Lukot

Castell:lta löytyy valikoima riippulukkoja. Riippulukkoja on saatavana samalla - tai yksilöllisellä koodauksella. Castell lukkohaka on lisätuote riippulukoille. Jos useampi henkilö haluaa lukita riippulukkonsa esim. pääkatkaisijaan, voidaan apuna käyttää lukkohakaa.

Avaimet ja lukonsuojat

Avaimia ja lukonsuojia luotettavaan lukitukseen Castellilta. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Siirtoavainjärjestelmät

Castell on pitkät perinteet omaava yritys, joka on erikoistunut siirtoavainjärjestelmien suunnitteluun ja valmistamiseen. Tunnettu merkki ja laadukkaat tuotteet takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden. Castell toimittaa myös lockout-tagout-järjestelmiä. Järjestelmä koostuu yleensä kynkinyksiköstä, mikä liitetään koneen ohjaukseen. Siitä saadaan avain, millä päästään turvallisesti avaamaan portteja/ovia.

Avainyksiköt

Castell-avainyksikköä käytetään, kun järjestelmässä on useita ovia. Yksi tai useampi pääavain vapauttaa yhden tai useamman toisioavaimen. X- ja Y-yksiköissä toisioavainten määrä on periaatteessa rajoittamaton.

Siirtoavainlukot

Castell-lukot sopivat hyvin vaativiin olosuhteisiin. Saatavana lukkoja ilman henkilökohtaista avainta (AI) ja henkilökohtaisella avaimella (AIE). K-lukko on mekaaninen lukko, jonka lukitustappi liikkuu avaimella kääntämällä ja lukitsee esim. käännettävän kytkimen. <ul> <li>Mekaaninen lukko, ei tarvitse sähköä</li> <li>Erittäin kestävä rakenne</li> <li>Materiaali: messinki tai ruostumaton teräs</li> <li>Soveltuu myös pari- ja liukuoville</li> </ul>
Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

+358403412435 040 3412 435

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti