Conta-Clip

Conta-Clip
CONTA-CLIP on saksalainen perheyritys, joka valmistaa ja kehittää ratkaisuja eri toimialojen sähköisten liitäntöjen ja kaapelinhallinnan tarpeisiin. Korkea laatu ja innovaatiot ovat yrityksen menestyksen avaimia jo yli neljän vuosikymmenen ajan.

CONTA-CONNECT – Liittimet ja lisävarusteet

Conta-Clip tarjoaa monipuoliset liitinratkaisut keskus- ja laitevalmistuksen tarpeisiin. Tuotevalikoima koostuu ruuvi-, jousi- ja push-in-liittimistä, suurteho-liittimistä pulttiliitännällä sekä erilaisista sovelluskohtaisista liittimistä. Mallisto kattaa liitintarpeet aina 300 mm² kytkentään asti. Conta-Clipin liittimet on suunniteltu vastaamaan kovimpiinkin teollisuuden vaatimuksiin. Tuotteet on suunniteltu täyttämään yleisimmät kansainväliset standardit ja käytetyt materiaalit ovat vallitsevien ympäristönormien mukaan valittuja.

Uusimman tuotekokonaisuuden liittimien osalta muodostavat Conta-Clipin push-in tyyppiset PRK, PRKD ja PIKD-liittimet.

CABLE MANAGEMENT SYSTEMS – Ratkaisut kaapeleiden läpivientiin

Automaation ja laitevalmistajien teknologioiden jatkuvasti kehittyessä, myös vaatimukset kaapeleiden läpivientejä kohtaan kasvavat. Valmiskaapeleiden lisääntyvän käytön myötä perinteisille holkkitiivisteille tarvitaan luotettavia vaihtoehtoja varmistamaan kaapeleiden läpivientien luotettava tiivistys myös jatkossa.

Conta-Clip on kehittänyt laajan valikoiman tuotteita kaapeleiden läpiviennin helpottamiseksi.

Conta-Clipin KDS-läpivientijärjestelmä on markkinoiden monipuolisin kaapeliläpivientijärjestelmä. KDS-järjestelmä koostuu IP66-tiiveysluokan läpivientilaipoista ja halkaistavista holkkitiivisteistä, mitkä mahdollistavat valmiskaapeleiden käytön vaivattomasti, ilman että pitää tinkiä IP-luokasta tai vedonpoistosta. Myös lattakaapeleille on ratkaisut erilaisiin ajoneuvo-, nosturi- ja hissisovelluksiin.

KES-läpivientilaipat integroidulla vedonpoistolla mahdollistavat useamman kaapelin sekä pneumatiikka- ja hydrauliikkaletkun helpon läpiviennin. KES-laippoja on saatavilla IP66 ja IP54 tiiveysluokalla sekä kolmella eri asennusvaihtoehdolla; läpipultattava, kierteitetty ja asennuskynsillä varustetut mallit.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti