Cotherm

Cotherm

Cotherm on vuonna 1948 perustettu kapillaaritermostaattien ja kapillaariylilämpösuojien valmistaja. Yritys on yksi Euroopan suurista kapillaaritermostaattien kehittäjistä ja valmistajista. Cotherm pääkonttori ja tehdas sijaitsee Vinay:ssä Ranskassa ja toinen tehdas Tunisiassa. Henkilöstöä heillä on noin 650.

Cotherm kapillaaritermostaatit ovat erittäin laadukkaita ja suurin osa tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti eri lämpötila-alueilla ja kapillaarien mitoituksilla. Sama koskee myös ylilämpösuojia, joista valtaosa valmistetaan myös kapillaariteknologialla. Cothermin termostaatit sopivatkin erittäin laajaan käyttöön niin vedenlämmittimistä kiukaisiin tai öljypolttimiin ja lämpöpattereista ilmastointikoneisiin ja lämpöpumppuihin. Ruuan valmistukseen tarvittavat laitteet vaativat aina myös lämmön säätelyä ja tarkkailua, joten catering alan tuotteet ovat Cothermille myös erittäin tuttuja.

Energian säästö on yksi Cothermin pitkän ajan tavoitteista niin asiakkaiden osalta kuin omassa tuotannossa. Tuotteet suunnitellaan siis lähtökohtaisesti mahdollisimman energiatehokkaiksi ja palvelemaan asiakkaalla juuri sitä tarkoitusta.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1948
  • Pääkonttori Vinay, Ranska
  • Henkilöstöä n. 650
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti