ECCO

Ecco
Eccon tuotevalikoima on keskittynyt kevyisiin vilkkupaneeleihin, valomajakoihin, tasovilkkuihin, varoitus-, sisä- ja työvaloihin sekä peruutussummereihin.

Majakat

Ecco-majakat on saatavana vilkkuvina sekä pyörivinä malleina. Valikoima on todella laaja, se kattaa usean eri sovelluksen tarpeet. Majakat tarjoavat myös hyvät asennusvaihtoehdot, jopa seitsemän eri kiinnitysvaihtoehtoa auttaa löytämään sopivan valon eri tarpeisiin. Hyvä takuu ja korkealaatuiset tuotteet tekevät Ecco:sta yhden maailman johtavista toimittajista alallaan. 

Vilkkupaneelit

Ecco:lla on yksi markkinoiden kattavin valikoima kevyitä vilkkupaneeleja. Paneelien pituudet alkaen 590 mm:stä mahdollistaa monet eri käyttökohteet. Paneelit ovat saatavana LED- Xenon- tai Halogeenivaloilla. Laaja valikoima eri valoyhdistelmiä, kuten työvalot, takavalot ja varoitusvalot tekevät niistä erittäin joustavan asiakkaan eri tarpeisiin. Lisävarusteena on myös ”plug-n-play” -ohjausyksikkö mikä on helppo käyttää ja erittäin nopea asentaa. 

Tasovilkut ja varoitusvalot

Tämä tuoteryhmä sisältää kaiken, jotta saadaan näkyvyys riittäväksi haastavissa ympäristöissä. Valikoima koostuu salamavaloista, heijastimista, varoitus- ja tasovaloista.

Peruutussummerit

Ecco on maailman johtava peruutussummerivalmistaja ja asiakkaina ovat monet suuret konevalmistajat. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä peruutussummereita sekä älykkäitä malleja joiden äänenvoimakkuus vaihtelee taustamelun mukaan. Useat eri koot auttavat löytämään sopivan peruutussummerin joka kohteeseen ja kaikista malleista löytyy ”smart alarm” -malli joissa äänenvoimakkuus on aina 5db taustamelun yläpuolella.  

Työvalot

Laaja valikoima eri muotoisia, kokoisia ja valotehoisia työvaloja. Uusi LED-tekniikka yhdessä markkinoiden johtavan diodien valmistajan kanssa tarjoaa alhaisen virrankulutuksen, pitkän käyttöiän ja samalla hyvän valotehon. Työvalot on helppo asentaa ajoneuvoihin, kuten kuorma-autoihin, metsäkoneisiin, pyöräkuormaajiin, maastoajoneuvoihin jne. 

Sisävalot

Laaja valikoima sisävaloja tarjoaa monia hyvin suunniteltuja ratkaisuja ohjaamoon tai rahtitilan valaistukseen. Valoja on saatavana monissa eri muodoissa, pyöreänä, suorakulmaisena tai LED-nauhana.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1972
  • Pääkonttori Boise, Idaho, Yhdysvallat

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti