Electromen

Electromen
Electromen Oy Ltd on elektroniikkasuunnitteluyritys, joka perustettiin Turussa vuonna 1988. Yrityksen pääkonttori sijaitsee edelleen siellä. Yrityksen liikeidea on alusta asti ollut palvella teollisuusasiakkaita tarjoamalla heille räätälöityä ohjaus- ja mittauselektroniikkaa.

Yhtiö on toiminut elektroniikan suunnittelussa ja valmistuksessa jo kolmekymmentä vuotta. Vakiovalikoimasta löytyy ohjaimia AC-, DC-, BLDC- sekä askelmoottoreille. Lisäksi ohjelmaan kuuluu erilaiset ohjainten tukituotteet kuten kauko-ohjaimet, kotelot jne. 

Vaikka yrityksen päämarkkina-alue on ollut Suomi, Electromen Oy Ltd toimittaa yhä enemmän tuotteita myös asiakkaille muualle Eurooppaan ja muualle maailmaan. Kaiken kaikkiaan yrityksen asiakkaat edustavat hyvää poikkileikkausta suomalaisista kone- ja laitevalmistajista.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1988
  • Pääkonttori Turku, Suomi

Katso tuotteet

AC-moottoriohjaimet

AC-moottorit tai vaihtovirtamoottorit voidaan usein käynnistää suoraan verkkovirrasta käynnistimen kautta, esimerkiksi käsikytkimellä, releillä tai kontaktoreilla. Hallitumpaan toimintaan käynnistys/pysäytysrampin ja nopeudensäädön kanssa käytetään taajuusmuuttajaa tai pehmokäynnistintä. Nopeutta ohjataan taajuudella. 1-vaiheinen vaihekulmasäätö sopii sekä resistiivisten että induktiivisten kuormien tehonsäätöön, mutta ei sovellu käynnistysmomenttia vaativien moottorisovellusten ohjaamiseen.

Askelmoottoriohjaimet

Electromenin askelmoottoriohjaimien avulla voidaan saada kaikki hyöty paremmin irti askelmoottoreista. Sopivan ohjaimen avulla saadaan parempi tarkkuus, värinätön ajo oikealla nopeusalueella, kiihtyvyys- ja hidastusramppien laitto, virtarajat. Ohjaimet soveltuu monin osin käyttöön tuotemerkistä riippumatta, mutta valikoimastamme löytyy myös servoaskelmoottoreille tehtaiden omat ohjaimet.

DC-moottoriohjaimet

Electromenin DC- eli tasavirtaohjaimien avulla sähkömoottoreiden ajo ja säätö on helppoa. Ohjaimen avulla voidaan säätää nopeutta, laittamaan nopeuksia muistiin, asettaa virta- ja jänniterajoja, kiihdyttää ja hidastaa moottoria, yms. Valikoimasta löytyy sopiva ohjain aina 160 A asti tai 24 V käytöllä 2700 W saakka.

Harjattoman moottorin ohjaimet

Harjattomien DC-moottoreiden yleistyessä vuosi vuodelta, myös Electromenilta löytyy monipuolinen valikoima näille sopivia ohjaimia. Harjattoman ohjaimen avulla voit asettaa nopeuksia, asettaa jännite- ja virtarajoja. Ohjain kytketään yleensä moottorin hall-anturin ulostuloon.
Teknisiä neuvoja
Andreas LyrintzisAndreas Lyrintzis

Tuotepäällikkö

+358403412488 040 3412 488

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti