Elesa

Elesa logo

Elesa on maailman johtava muovisten ja metallisten teollisuuskomponenttien valmistaja. Tuotteiden suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota muotoiluun, ergonomiaan ja käytettävyyteen. Yritys on erikoistunut mekaanisten komponenttien ja koneenosien valmistukseen, joita käytetään eri aloilla mukaan lukien elintarviketeollisuus, kemialliset prosessit, lääketieteellinen tekniikka, huonekaluteollisuus.

Elesan tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ja käytettävyydestään. Yhtiöllä on vahvat innovaatioperinteet varmistaakseen, että tuotteet vastaavat alan uusimpia tarpeita ja standardeja.

Elesa käyttää sähköä, joka on tuotettu uusiutuvista lähteistä, kuten vedestä, auringonvalosta, tuulesta, vuorovedestä ja maalämmöstä.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1941
  • Pääkonttori Monza, Italia 

video cannot show image

Katso tuotteet

Säätöjalat

Säätöjalkojen valikoima soveltuu useille sovelluksille ja teollisuuden aloille, mukaan lukien elintarvike-, valmistus- ja lääketieteellinen teknologia. Säätöjalka valikoimasta löytyy laajasti eri kokoja, materiaaleja ja säätöjalka-tyyppejä erilaisiin tarpeisiin ja sovelluksiin.

Tärinänvaimennuskumit

Tärinänvaimennuskumit ovat suunniteltu vähentämään teollisuuden koneiden aiheuttamaa tärinää ja melua. Tärinänvaimentimia on saatavana eri materiaaleista, kuten kumista, silikonista ja polyuretaanista ja ne sopivat moneen eri sovelluksiin sekä ympäristöihin.

Säätöpultit ja lukitustapit

Säätöpultit ja lukitustapit ovat hyödyllisiä teollisuuskoneiden säätämiseen ja lukitukseen. Korkealaatuiset pultit saatavilla meiltä eri materiaaleissa, kokoina ja malleina kaikkien tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

Vivut ja nupit

Säätövipuja ja nuppeja käytetään komponenttien säätämiseen ja kiinnittämiseen koneissa ja laitteissa. Saatavana eri materiaaleissa ja kokoina eri sovelluksiin sekä ympäristöihin sopiviksi.

Käsipyörät

Käsipyöriä käytetään erilaisten koneiden ja instrumenttien säätämiseen ja ohjaamiseen. Käsipyöriä on saatavilla eri kokoisina ja eri materiaaleista, kuten muovista ja metallista, joten ne sopivat moniin erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin.

Kahvat

Kahvoja käytetään koneiden ja tilojen ovien, luukkujen ja kansien avaamiseen ja sulkemiseen. Kahvoja saatavilla meiltä eri kokoisina, eri materiaaleista valmistettuina ja eri malleina, jotta ne vastaisivat kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Magneetit

Teollisuusmagneetteja käytetään erilaisiin teollisuuden tarpeisiin, kuten komponenttien kiinnittämiseen, lukitsemiseen ja nostamiseen. Magneetteja on saatavana eri vahvuuksilla, kooilla ja materiaaleilla. Valikoimasta löytyy muun muassa litteitä, sylinterin muotoisia, ruuvattavia ja pintakäsiteltyjä magneetteja.

Tasomittarit

Tasomittarit ovat olennainen osa hydraulijärjestelmien nestetason valvontaa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tasomittareita eri materiaaleissa ja eri kokoisina, jotta ne sopisivat täydellisesti kaikkiin käyttötarkoituksiin ja vaatimuksiin. Tasomittarit ovat korkealaatuisia ja luotettavia tarjoamaan tarkan ja selkeän tasonilmaisun. Niiden avulla varmistat, että prosessit toimivat tehokkaasti ja turvallisesti.
Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti