FLEXA

Flexa
Flexa on perustettu yli 65 vuotta sitten.

Flexa valmistaa suojaputkia sekä muovista että metallista. Suojaputkissa on ainutlaatuinen pikaliitos, jossa ei ole lainkaan irrallisia osia. Sovelluksia on -60°C ja 300°C lämpötila-alueelle ja IP 69K luokkaan asti. Sovellukset ovat UV-kestäviä sekä liuottimia kestäviä, ja niitä saa niin nestetiiviillä päällisellä kuin silikonipäälliselläkin. Ei ole siis väliä, minkä kaapelisuojausjärjestelmän tarvitset, sillä Flexa on varmasti ratkaisu tarpeeseesi. 

Flexan tuotteita käytetään laajasti mm. rautatieteollisuudessa, koneenrakennuksessa ja autoteollisuudessa.


Katso tuotteet

Muoviletkut

Flexan muovisuojaletkuja kaapeleille löytyy moneen eri tarkoitukseen. Materiaalivaihtoehtoina ovat mm. polyamidi,polypropeeni ja polyuretaani. Ominaisuudet vaihtelevat sisäkäytöstä ulkokäyttöön, paksuseinäisistä taipuisiin ratkaisuihin.

Muoviliittimet

Flexan suojaletkuliittimiä on saatavilla sekä metalli- että muovikierteillä. Valikoimaan kuuluvat myös suorat- ja kulmamallit. Mikäli letku pitää haaroittaa, meiltä löytyvät Y- ja T-haarat sitä varten. Lisäksi tarjoamme vedonpoistoliittimiä. Tutustu tarkemmin valikoimaan alta!

Suojaletkut

Flexalta löydät terässuojaletkut kaapelointien ja johdotuksien suojaamiseen. Terässuojaletkut ovat saatavilla myös ulkopuolisella teräspunoksella EMC-häiriönsuojauksen varalta. Vakioletkut ovat valmistettu galvanisoidusta teräksestä. Lämpötila-alue -50 °C…+600°C. Tiiveysluokka IP40:sta IP68 asti.

Tarvikkeet muoviletkuille

Flexan valikoimasta löydät runsaasti erilaisia lisätarvikkeita muoviletkuille, kuten letkunpitimiä, o-renkaita ja tiivisteitä. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sinua valitsemaan oikeat tarvikkeet tarpeisiisi!

Suojaletkut

Flexan muoviset suojaletkut löydät meiltä jokaiseen tarpeeseen. Valikoima kattaa suojaletkut eri teollisuuden sovelluksille, kuten suojaletkut elintarviketeollisuuteen, automaatioon ja sähköasennuksiin. Polypropyleeniletkut soveltuvat yksinkertaisiin sovelluksiin, kuten koneiden kiinteisiin asennuksiin. Polyamidiletkut on puolestaan tarkoitettu vaativimpiin kohteisiin, kuten ulkokäyttöön, junateollisuuteen ja robottisovelluksiin. Suojaletkuilla on erilaisia hyväksyntöjä riippuen niiden tyypistä; valikoimastamme löytyy muun muassa laivahyväksyttyjä ja junahyväksyttyjä malleja.

Suojaletkut

Valikoimiimme kuuluvat suojaletkut kaapelointien ja johdotuksien suojaukseen, nestetiiviit teräs-suojaletkut kaapeleiden ja johtimien mekaaniseen ja kosteudelta suojaamiseen sekä teräs-suojaletkut muovivaipalla kovalle mekaaniselle rasitukselle joutuviin kohteisiin.
Teknisiä neuvoja
Ville PaukkunenVille Paukkunen

Tuotepäällikkö

+358403412446 040 3412 446

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti