Harting

Harting
Harting on alansa johtava teollisuuden liitäntäratkaisujen ja automaatiotuotteiden valmistaja, jolla on 15 tehdasta ja 44 tytäryhtiötä ympäri maailmaa.

KOLME SUKUPOLVEA YRITTÄJYYTTÄ

Harting on perheyhtiö, jonka toiminnan Wilhelm ja Marie Harting aloittivat vuonna 1945 Saksan Mindenissä. Nykyään yrityksen pääkonttori sijaitsee Eskelkampissa. Työntekijöitä Hartingilla on noin 6200 ja yritys toimii noin 40 eri maassa. Suomessa Harting on toiminut vuodesta 1977 lähtien. Philip F. W. Harting ja Maresa W. M. Harting-Hertz edustavat nyt kolmatta sukupolvea johtavissa tehtävissä. Lokakuusta 2015 lähtien Philip Harting on toiminut HARTING Technology Groupin toimitusjohtajana.

HAN®

Harting tunnetaan markkinoilla korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Han® -liitin on yksi yrityksen merkittävimmistä innovaatioista. Se teki vaikuttavan markkina-avauksen ja nousi maailmanlaajuisesti tunnetuksi standardiksi. Valikoimastamme löytyvät Harting teollisuusliittimet, Ethernet-kytkimet ja Ethernet-liittimet.

 

Harting Han Yellock

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1945
  • Pääkonttori, Espelkamp, Saksa
  • Työntekijöitä n. 6200

Tuotteet

HARTINGilla on markkinoiden laajin valikoima liittimiä, esimerkiksi.

  • HAN A® (standardisarja)
  • HAN® B (standardisarja)
  • HAN-Modular® (Räätälöidyt liittimet)
  • HAN-Yellock® (plug in uusi muotoilu)HAN-ECO® (plug in kestomuovi)
  • ICC-liittimet

HARTINGilla on myös erittäin suuri ja kattava valikoima Ethernet-kytkimiä ja I/O-liittimiä.

  • Ha-VIS eCon 2000 (ei-hallittava malli)
  • Ha-VIS eCon 3000 (ei-hallittava malli)

KATSO TUOTTEET

Harting-teollisuusliittimet

Markkinoiden laajin valikoima teollisuusliittimiä Hartingilta! Harting on alansa johtava teollisuuden liitäntäratkaisujen ja automaatiotuotteiden valmistaja. Heidät tunnetaan markkinoillta korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Harting-tuotteita on käytössä mekaanisessa teollisuudessa ja teollisuustekniikassa, teollisuusautomaatiossa, virransyötössä ja - jakelussa sekä teollisuuselektroniikassa ja telekommunikaatiosovelluksissa.

Ajoneuvojen lataus

HARTING valmistaa korkealaatuisia ajoneuvolatauskaapeleita hybridi- ja täyssähköautoille. Vakiovalikoiman lisäksi on mahdollista valmistaa asiakasräätälöityjä malleja, jolloin saadaan varmasti halutut ominaisuudet. Tällä hetkellä HARTING valmistaa ajoneuvolatauskaapeleita mm. Volkswagen-konsernille.

ICC-liittimet

HARTING uusi liitintyyppi ICC (Installation Circular Connectors) on HARTINGin näkemys MIL-tyyppisestä liittimestä. ICC-liitin rakentuu koteloista, kosketinosasta ja kosketinpinneistä. Suurin eroavaisuus normaaliin MIL-liittimeen tulee ICC-liittimen kotelo- ja kosketinrakenteesta, jota pystytään muokkaamaan tarpeen mukaan. Korkea IP-luokka ja pieni koko tekevät tästä luontevan ratkaisun moneen paikkaan mm. teollisuus, robotiikka, junateollisuus. Pyöreällä muotoilulla saadaan myös aikaan korkea pinnitiheys. ICC-liitin käyttää Han® sarjasta tuttuja D-sarjan kosketinpinnejä, joten uusia erikoistyökaluja ei tarvitse hankkia.

Ethernet-kytkimet

Laaja valikoima ei-hallittavia Ethernet-kytkimiä Hartingin Ha-VIS eCon-mallistosta. Ainutlaatuinen yli 200 vaihtoehdon valikoima RJ45- ja valokuituporteilla. Ethernet-kytkimet ovat pienikokoisia ja energiatehokkaita. Industrial-malleissa laajennettu lämpötila-alue.

Harting-liitin tarvikkeet

Harting-liittimien tarvikkeista löydät työkalut, sekä lisä- ja varaosat. Tämän kategorian tuotteilla saat viimeisteltyä liittimesi esim. yksilöimällä sen koodaustapeilla taikka laittamalla lisätiivistysruuvin. Täältä saat myös hankittua tarvittavat varaosat liittimen ylläpitoon, jotta häiriöaikaa olisi mahdollisimman vähän.
Teknisiä neuvoja
Jaro VehanenJaro Vehanen

Tuotepäällikkö

+358403412469 040 3412 469

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti