Henkel

Henkel Logo

Henkel on saksalainen vuonna 1876 perustettu kemianteollisuuden yritys, joka tänäpäivänä tuottaa 20 mrd€ liikevaihdolla ja yli 50 000 työntekijän voimin markkinoiden edistyksellisimpiä kemikaaleja ja prosessimateriaaleja. Elektroniikkateollisuudessa tunnetuimpia Henkelin merkkejä ovat mm. Multicore, Hysol, Eccobond, Stycast & Ablestik, jotka sulautuvat Loctite-brändin alle, sekä Bergquist lämmönhallintamateriaalit.

Henkelin elektroniikkamateriaalit ovat alan johtavia ratkaisuja, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta elektroniikkateollisuudelle. Henkelin laaja valikoima innovatiivisia materiaaliratkaisuja vastaa tämän päivän haastaviin elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

Materiaalit ovat suunniteltu tarjoamaan vahvaa kestävyyttä eri materiaaleille. Ne mahdollistavat luotettavan kiinnityksen, joka kestää äärimmäisiä olosuhteita, kuten lämpötilanvaihteluita, kosteutta ja mekaanista rasitusta. Lisäksi materiaalit tarjoavat suojaa ja eristystä elektronisille komponenteille, estäen kosteuden ja likaantumisen vaikutuksia ja parantaen näin tuotteiden kestävyyttä.

Henkelin elektroniikkamateriaalit ovat myös suunniteltu vastaamaan ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen vaatimuksia. Ne täyttävät tiukat standardit ja säännökset, joiden avulla voit valmistaa ympäristöystävällisiä ja kestäviä elektroniikkatuotteita. Lisäksi Henkelin asiantuntijatiimi tarjoaa teknistä tukea ja yhteistyötä, jotta voidaan kehittää ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja varmistaa optimaalisen tuotteiden suorituskyvyn ja luotettavuuden.

 

Loctite johtava tuotemerkki

Loctite on maailman johtava tuotemerkki liimoissa, tiivisteissä ja pintakäsittelyssä. Läpimurtoteknologian avulla Loctite täyttää haastavimmat vaatimukset tarjoamalla tehokkaita, kestäviä ja vahvoja liimoja, jotka mahdollistavat ihmisen ja koneen rajattoman potentiaalin hyödyntämisen.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1876
  • Pääkonttori Düsseldorf, Saksa
  • Työntekijöitä 53 000 ympäri maailmaa
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti