Henkel

Henkel Logo

Henkel on saksalainen vuonna 1876 perustettu kemianteollisuuden yritys, joka tänäpäivänä tuottaa 20 mrd€ liikevaihdolla ja yli 50 000 työntekijän voimin markkinoiden edistyksellisimpiä kemikaaleja ja prosessimateriaaleja. Elektroniikkateollisuudessa tunnetuimpia Henkelin merkkejä ovat mm. Multicore, Hysol, Eccobond, Stycast & Ablestik, jotka sulautuvat Loctite-brändin alle, sekä Bergquist lämmönhallintamateriaalit.

Henkelin elektroniikkamateriaalit ovat alan johtavia ratkaisuja, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta elektroniikkateollisuudelle. Henkelin laaja valikoima innovatiivisia materiaaliratkaisuja vastaa tämän päivän haastaviin elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

Materiaalit ovat suunniteltu tarjoamaan vahvaa kestävyyttä eri materiaaleille. Ne mahdollistavat luotettavan kiinnityksen, joka kestää äärimmäisiä olosuhteita, kuten lämpötilanvaihteluita, kosteutta ja mekaanista rasitusta. Lisäksi materiaalit tarjoavat suojaa ja eristystä elektronisille komponenteille, estäen kosteuden ja likaantumisen vaikutuksia ja parantaen näin tuotteiden kestävyyttä.

Henkelin elektroniikkamateriaalit ovat myös suunniteltu vastaamaan ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen vaatimuksia. Ne täyttävät tiukat standardit ja säännökset, joiden avulla voit valmistaa ympäristöystävällisiä ja kestäviä elektroniikkatuotteita. Lisäksi Henkelin asiantuntijatiimi tarjoaa teknistä tukea ja yhteistyötä, jotta voidaan kehittää ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja varmistaa optimaalisen tuotteiden suorituskyvyn ja luotettavuuden.

 

Loctite johtava tuotemerkki

Loctite on maailman johtava tuotemerkki liimoissa, tiivisteissä ja pintakäsittelyssä. Läpimurtoteknologian avulla Loctite täyttää haastavimmat vaatimukset tarjoamalla tehokkaita, kestäviä ja vahvoja liimoja, jotka mahdollistavat ihmisen ja koneen rajattoman potentiaalin hyödyntämisen.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1876
  • Pääkonttori Düsseldorf, Saksa
  • Työntekijöitä 53 000 ympäri maailmaa

KATSO TUOTTEET

Lämmönhallintamateriaalit

Valikoimastamme löydät Henkelin Bergquist lämmönhallintamateriaalit. Valikoima pitää sisällään lämpöä johtavat matot ja massat, joita käytetään esimerkiksi komponentin ja jäähdytyslevyn, tai komponentin ja kotelon välissä. Tavallisesti komponenttien, heat-sinkkien tai koteloiden pinnat ovat hyvin läheltä katsottuna epätasaisia ja rosoisia, ja näinollen yhdistettäessä pintojen kontakti lämmön johtumisen kannalta on huono. Ohuella ja joustavalla lämpöä johtavalla materiaalilla kontakti saadaan helposti maksimoitua, ja lämmönjohtokyky moninkertaistettua. <b>OEM Finland on Henkelin elektroniikkateollisuuden materiaalien valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.</b>

Suojalakat

Suojalakat ovat ohuita pinnoitteita, jotka levitetään elektronisiin komponentteihin ja piirilevyihin suojaamaan niitä kosteudelta, kemikaaleilta ja ympäristön haittavaikutuksilta. Nämä lakat tarjoavat luotettavan suojan samalla säilyttäen komponenttien sähköiset ominaisuudet ja suorituskyvyn.

Valumateriaalit

Valuepoksit ovat todella kovia ja joustamattomia materiaaleja, ja niissä mekaaninen kesto on todella korkea. Lämpötilankesto epokseilla on normaalisti alle 180 Celsiusta. Uretaanipohjaiset ovat hieman pehmeämpiä ja joustavampia kuin epoksit, ja niissä lämpötilankesto on normaalisti alle 125 Celsiusta.

Pintaliitosliimat

Henkelin LOCTITE-pintaliitosliimoilla saavutat vahvan ja kestävän kiinnityksen erilaisille materiaaleille. Niiden nopea kuivumisaika ja luotettava tarttuvuus tekevät niistä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin kokoonpano- ja korjaustöihin.

Kapselointimateriaalit

Valikoimastamme löydät Henkelin valmistamat kapselointimateriaalit komponenteille. Kategoria pitää sisällään Underfill-, Dam & Fill-, sekä Glob Top-materiaalit. Underfill-materiaalien tarkoitus on täyttää komponentin ja piirilevyn väliin jäävä tyhjä tila kestävällä, sekä aukottomalla massakerroksella, joka vähentää juotosliitoksiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta, ja joka parantaa näinollen mekaanista kestävyyttä ja luotettavuutta huomattavasti. Glob Top ja Dam & Fill materiaalit on suunniteltu erityisesti lankabondausliitosten suojaamiseen. Glob Top menetelmällä valuaine annostellaan suoraan komponentin päälle, ja tiksotrooppisten ominaisuuksien ansiosta valu levittyy komponentin ja liitoslankojen päälle tasaisesti. Dam & Fill menetelmällä komponentin ympärille luodaan seinämä, jonka sisäpuoli täytetään matalan viskositeetin valuaineella.

Sähköliimat

Sähköä johtavat liimat ovat erikoismateriaaleja, jotka yhdistävät liimaamisen ja sähkönjohtavuuden, tarjoten luotettavan tavan liittää ja kiinnittää elektronisia komponentteja samalla varmistaen sähkövirran kulun läpi liitoksen. Nämä liimat ovat arvokkaita elektroniikkateollisuudessa ja muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan vakaata sähköistä yhteyttä komponenttien välillä. Sähköä eristävät liimat ovat erityisesti suunniteltuja materiaaleja, jotka tarjoavat eristävän kerroksen elektronisten komponenttien tai liitosten ympärille estäen sähkövirran kulun. Nämä liimat ovat olennaisia sähköisten eristysvaatimusten täyttämisessä ja suojaavat komponentteja mahdollisilta sähköisiltä vaurioilta.

Juotosmateriaalit

Henkelin innovatiivinen ajattelutapa ja yrittäjyys ovat työntekijöidensä DNA: ssa. Olemme uteliaita ja intohimoisia asiantuntijoita, joilla on syvä markkina- ja sovellustieto. Ylivoimainen valikoima liimoja, tiivisteitä ja toiminnallisia pinnoitteita on suunniteltu muuttamaan markkinoita ja työskentelytapojasi. Olemme globaali kumppanisi valmis käsittelemään kaikkia haasteita ja kehittämään älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja - yhdessä teidän kanssanne. Paremmaksi.
Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti