ide

ide
IDE Electric, S.L. (IDE) valmistaa muovi- ja metallikoteloita sekä kytkentäkaappeja sähkönjakelun ja tietoliikennesektorin tarpeisiin. IDE:n sitoutuminen jatkuvaan laadun parantamiseen ja tuotekehitykseen markkinoiden ehdoilla ovat luoneet perustan yrityksen kasvamiseksi yhdeksi johtavista valmistajista kansainvälisesti. 

IDE Electriciltä tuotevalikoimaamme kuuluvat muoviset asennuskotelot, moduulikotelot, polyesterikaapit sekä teräksiset asennuskotelot, seinä- ja lattiakaapit. Teräksiset kotelot ja kaapit ovat saatavilla pulverimaalattuna tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Voimme tarjota asiakassovellettuja ratkaisuja koko mallistomme laajuudella – koteloiden työstö, erikoisvärit ja täysin räätälöityjen koteloratkaisujen valmistaminen on mahdollista.

Tuotanto, hallinto ja suunnitteluprosessit ovat sertifioitu ISO 9001 standardin mukaisesti. IDE Electricin oma laboratorio on saanut ENAC valtuutuksen UNE EN/ISO 17025 mukaisesti – laboratoriossa voidaan suorittaa vaatimustenmukaiset testit, kuten esimerkiksi IP-, IK- ja hehkulankatestit. Teräs- ja RST-valikoimalla on pääosin UL- ja Bureau Veritas-hyväksynnät ja muovituotteilla VDE-hyväksynnät. Myös ATEX-tuotteet kuuluvat valikoimaamme.

Katso kaikki IDE Electric-tuotteemme.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu vuonna 1987
  • Pääkonttori Zuera (Zaragoza), Espanja
  • Tehdas ja logistiikkakeskus (34 000 m²) Zuera (Zaragoza), Espanja
  • Tytäryhtiö Saksassa, toimintaa yli 50 eri maassa

video cannot show image

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti