igus

igus
igus® - motion plastics® worldwide

Korkean suorituskyvyn muovit liikkuvassa käytössä lisäävät käyttöikää ja vähentävät kustannuksia.

igus® GmbH tuottaa korkean suorituskyvyn muovista valmistettuja koneen osia, joita käytetään liikkessä, ja niille on ominaista pitkä käyttöikä sekä alhainen huollontarve (voiteluvapaita). Tämä vähentää kustannuksia ja lisää tuottavuutta. Tuotevalikoima sisältää yli 100 000 ratkaisua saatavana suoraan varastosta, mitä täydentävät iguksen tarjoamat järjestelmät ja palvelut. Igus®:n innovatiivinen voima näkyy sadoissa vuosittain syntyvissä uusissa tuotteissa ja ratkaisuissa.

igus®-tuotteita testataan intensiivisesti, mikä mahdollistaa eri käyttökohteissa tuotteen käyttöiän tarkan määrityksen. Kaikki tuotteet ja ratkaisut voi simuloida ja konfiguroida verkossa. Lisäksi igus tarjoaa sinulle näytteitä mahdollisia omia testejäsi varten.

Voit luottaa igus®-laatuun

igus®-laatu on vahvistettu. ISO 9001 ja IATF 16949 -standardien mukaisesti, joiden toteutuksia testataan ja sertifioidaan säännöllisesti, igus® on toiminut erilaisten laatujärjestelmien kanssa jo vuosia. igus® GmbH:n laatupolitiikka perustuu tavoitteeseen tunnistaa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin sekä olla aina ammattimainen kumppani ja luotettava toimittaja. igus® on aina sitoutunut korkealaatuisten tuotteiden valmistukseen ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen.

Asiakkaat

Igus®:n osalta asiakkaat ovat kaiken toiminnan ydin. igus® kouluttaa työntekijöitään jatkuvasti tuotteiden, tietokoneohjelmistojen, vieraiden kielten, yritysseminaarien, ryhmäkoulutusten, jälleenmyyjien teknisten seminaarien ja niin edelleen osalta.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu vuonna 1964
  • Pääkonttori Köln, Saksa
  • Tytäryhtiöitä 35 eri maassa
  • Myyntikumppaneita 80 eri maassa
  • Työllistää noin 3800 henkilöä
  • Kehittää vuosittain 1500-2500 uutta tuotetta
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti