igus

igus
igus® - motion plastics® worldwide

Korkean suorituskyvyn muovit liikkuvassa käytössä lisäävät käyttöikää ja vähentävät kustannuksia.

igus® GmbH tuottaa korkean suorituskyvyn muovista valmistettuja koneen osia, joita käytetään liikkessä, ja niille on ominaista pitkä käyttöikä sekä alhainen huollontarve (voiteluvapaita). Tämä vähentää kustannuksia ja lisää tuottavuutta. Tuotevalikoima sisältää yli 100 000 ratkaisua saatavana suoraan varastosta, mitä täydentävät iguksen tarjoamat järjestelmät ja palvelut. Igus®:n innovatiivinen voima näkyy sadoissa vuosittain syntyvissä uusissa tuotteissa ja ratkaisuissa.

igus®-tuotteita testataan intensiivisesti, mikä mahdollistaa eri käyttökohteissa tuotteen käyttöiän tarkan määrityksen. Kaikki tuotteet ja ratkaisut voi simuloida ja konfiguroida verkossa. Lisäksi igus tarjoaa sinulle näytteitä mahdollisia omia testejäsi varten.

Voit luottaa igus®-laatuun

igus®-laatu on vahvistettu. ISO 9001 ja IATF 16949 -standardien mukaisesti, joiden toteutuksia testataan ja sertifioidaan säännöllisesti, igus® on toiminut erilaisten laatujärjestelmien kanssa jo vuosia. igus® GmbH:n laatupolitiikka perustuu tavoitteeseen tunnistaa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin sekä olla aina ammattimainen kumppani ja luotettava toimittaja. igus® on aina sitoutunut korkealaatuisten tuotteiden valmistukseen ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen.

Asiakkaat

Igus®:n osalta asiakkaat ovat kaiken toiminnan ydin. igus® kouluttaa työntekijöitään jatkuvasti tuotteiden, tietokoneohjelmistojen, vieraiden kielten, yritysseminaarien, ryhmäkoulutusten, jälleenmyyjien teknisten seminaarien ja niin edelleen osalta.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu vuonna 1964
  • Pääkonttori Köln, Saksa
  • Tytäryhtiöitä 35 eri maassa
  • Myyntikumppaneita 80 eri maassa
  • Työllistää noin 3800 henkilöä
  • Kehittää vuosittain 1500-2500 uutta tuotetta

Katso tuotteet

Väyläkaapelit

Tarjoamme laadukkaat väyläkaapelit tiedonsiirtoon. Väyläkaapeleiden avulla voit luotettavasti siirtää tietoa eri laitteiden ja järjestelmien välillä, mikä on välttämätöntä monissa automaatio- ja teollisuussovelluksissa. Väyläkaapeli valikoimastamme löytyvät kiinteisiin ja liikkuviin asennuksiin soveltuvat Profibus-, ProfiNET-, Ethernet- ja CAN-bus-kaapelit.

Kaapeliketjut

Tarjoamme muoviset energiansiirtoketjut kaikkiin sovelluksiin. Edustamamme igus® on valmistanut muovisia energiansiirtoketjuja jo vuodesta 1971 asti. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Kölnissä, Saksassa. Verkkosivuillamme on listattuna vain pieni osa ketjujen tuotevalikoimasta. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua energiansiirtoketjujen kanssa!

Ketjukaapelit

Erittäin taipuisat energiansiirtoketjukaapelit soveltuvat parhaiten teollisuuskäyttöön, kuten teollisuusroboteissa, manipulaattoreissa, syöttölaitteissa, puunkäsittely- ja pakkauslaitteissa, metsäkoneissa, autoteollisuudessa ja työstökoneissa sekä energiansiirtoketjuissa. Nämä kaapelit tunnetaan myös monilla eri nimillä, joita ovat esimerkiksi robottikaapeli, ketjukaapeli ja energiansiirtoketjukaapeli.

Ohjaus- ja liitäntäkaapelit

Ohjauskaapelit ja liitäntäkaapelit soveltuvat erinomaisesti syöttö- ja ohjauskaapeleiksi liikkuviin ja täriseviin laitteisiin sekä koneisiin sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi autoteollisuuteen, automaatiosovelluksiin, puristin-, työstö-, tekstiili-, paino- ja paperiteollisuuteen. Ohjauskaapelit ovat saatavilla useilla eri materiaalivaihtoehdoilla, ketjukäyttöön soveltuvina, häiriösuojattuina ja suojaamattomina, halogeenittomina sekä numero- ja värikoodatuilla johtimilla.

Iglidur® huoltovapaat liukulaakerit

Muoviset liukulaakerit ovat erinomainen vaihtoehto kun voitelu ei ole mahdollista tai se on vaikea toteuttaa ja tehdä säännöllisesti.

Lineaarijohteet

Liukujohteita moneen eri käyttötarkoitukseen. Lisäksi täysin huoltovapaat liukumuoveihin perustuvat lineaarijohteet.

Teollisuusrobotit

Huoltovapaat ja kustannustehokkaat teollisuusrobotit. Drylin®-portaaliroboteilla voidaan tehdä liikettä XYZ-suunnissa.

Igubal® huoltovapaat nivelpäät

Muoviset huoltovapaat liukulaakerit. Materiaali pitää sisällään kuivia voiteluaineita jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Teknisiä neuvoja
Jaro VehanenJaro Vehanen

Tuotepäällikkö

+358403412469 040 3412 469

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti