Jabsco

Jabsco
Jabsco perustettiin 1928 USA:ssa. Heidän tuotteitaan ovat lohkoroottori- ja kumisiipipumput sekä lamellipumput tankkaussovelluksiin. Jabsco on tunnettu merkki teollisuuden toimijoiden parissa ja heidän pitkä kokemuksensa takaa varmatoimiset ja luotettavat pumput asiakkaiden tarpeisiin.
Jabsco on osa Xylem-konsernia, josta löytyy vahva osaaminen pumppaussovellusten toiminnan varmistamiseen ja tuotteiden kehittämiseen teollisuuden tarpeiden mukaan.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1938 Kaliforniassa
  • Euroopan pääkonttori: Hoddesdon. Englanti
  • Pääkonttori: Kaliformia, USA

Katso tuotteet

Tankkauspumput

Tankkauspumppuja käytetään pääasiassa rakennuskoneiden dieselpolttoaineen täyttämiseen. Useimmiten nämä ovat 12 VDC tai 24VDC pumppuja. Tankkauspumput ovat itseimeviä, jotta niillä voidaan täyttää kanistereista, tynnyreistä ja muista siirrettävistä säiliöratkaisuista. Lamellipumppu on yleisin pumpputyyppi tankkauspumpuissa, koska niillä voidaan tuottaa iso virtausnopeus yhdistettynä hyvään imukykyyn. Muita öljyn, adbluen, glykolin jne. täyttämiseen käytettäviä pumpputyyppejä ovat hammaspyöräpumput ja kalvopumput.

Lohkoroottoripumput

Lohkoroottoripumput ovat hellävaraisia väliaineelle, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi elintarvikkeiden pumppaamiseen, joissa on pehmeitä kappaleita, ja ne soveltuvat siksi erityisen hyvin elintarvikkeiden, lääkkeiden, kosmetiikan ja kemiallisten tuotteiden käsittelyyn. Lohkoroottoripumput tuottavat tasaisen virtauksen ja pystyvät käsittelemään jopa erittäin viskoosisia tuotteita, jotka voivat sisältää myös kiinteitä partikkeleita. Ne ovat itseimeviä, niillä on hyvät paineominaisuudet ja ne tuottavat täyden kapasiteetin molempiin pyörimissuuntiin, ja ne ovat erittäin kestäviä, sillä niissä on erittäin vahvat akselit ja laakerit. Lohkot pyörivät ilman kosketusta toisiinsa tai pumppukoteloon, mikä tekee pumpuista hellävaraisia väliaineelle, minimoi kulumisen ja mahdollistaa nesteiden pumppaamisen ilman voiteluarvoa. Tämän ansiosta niiden melutaso on alhainen, mikä parantaa työympäristöä.

Kumisiipipumput

Kumisiipipumppu on monine yhdistelmämahdollisuuksineen itseimevä pumppu ja todellinen yleispumppu. Kumisiipipumppu voi monissa tapauksissa korvata kalliit erikoispumput. Kumisiipipumppu käsittelee sekä aggressiivisia että viskoosisia nesteitä ja pumppaa kovia ja pehmeitä partikkeleita hajoamatta. Joustavassa kumisiipipumpussa on vain yksi liikkuva osa, joka on juoksupyörä, ja se on valmistettu kumimateriaalista. Kumisiipipumppua on helppo käsitellä huollon ja puhdistuksen kannalta. Pumppu on tehokas pyörimissuunnasta riippumatta ja tuottaa tasaisen virtauksen nopeudesta huolimatta. Pumppu on helppo asentaa, sillä sen rakennemitat ovat pienet ja paino on alhainen. Pumppu on saatavana pronssisena, haponkestävänä teräksenä ja ruostumattomana teräksenä sekä haponkestävästä elintarvikelaadusta 3A.
Teknisiä neuvoja
Eric MustalammiEric Mustalammi

Tuotepäällikkö

+358403412449 040 3412 391

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti