Kuka

KUKA on kansainvälisesti toimiva automaatiokonserni ja yksi maailman johtavista älykkäiden automaatioiden toimittajista. OEM:llä tarjoamme teollisuusrobotteja KUKA:lta käytettäväksi eri teollisuudenaloilla, kuten autoteollisuudessa, elektroniikkateollisuudessa, verkkokaupan ja vähittäiskaupan logistiikassa, terveydenhuollossa, kulutustavarateollisuudessa ja metalliteollisuudessa.

TEOLLISUUSROBOTIT

KUKA:n Robotics-liiketoiminta-alue toimittaa keskeiset komponentit, joita tarvitaan tuotantoprosessin automatisointiin. Teollisuusrobotteja on saatavilla monissa eri malleissa, joilla on eri kantavuudet ja toimintasäteet erilaisiin tehtäviin ja haasteisiin. Cobot-valikoimasta löydät monipuolisia robotteja, jotka ovat intuitiivisia käyttää ja luotettavia ihmiskontaktissa. 

HISTORIA

KUKA perustettiin vuonna 1898 Johann Josef Kellerin ja Jakob Knappichin toimesta Augsburgissa, Saksassa. Siitä lähtien yritys on ollut ideoiden ja innovaatioiden edelläkävijä, ja tänään KUKA on yksi maailman johtavista älykkäiden automaatioiden toimittajista. 

STRATEGIA

KUKA pyrkii vahvistamaan asemaansa innovaatioiden ja teknologian kärjessä hyödyntääkseen maailmanlaajuisia trendejä robotiikkaan perustuvassa automaatiossa. Tehokkaan rakenteen luomisella yritys tavoittelee asemaa johtavana robotiikkaan perustuvien automaatioiden toimittajana voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. 

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1898
  • Noin 15 000 työntekijää
  • Pääkonttori Augsburg, Saksa

Tutustu Kukan LBR iisy -cobottiin

video cannot show image

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Jaro VehanenJaro Vehanen

Tuotepäällikkö

+358403412469 040 3412 469

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti