LÜTZE

Lütze logo
Lütze on toimittajamme mittamuuntimille, riviliitinreleille ja elektronisille suojauslaitteille.
Lütze on tänäpäivänä yksi alan johtavia valmistajia, jolla on takana yli 50 vuoden kokemus teollisuusautomaatiosta. Friedrich Lütze (syntynyt 1923) perusti Lütze GmbH Weinstadtissa lähellä Stuttgartia vuonna 1958. Siitä lähtien siellä on suunniteltu ja valmistettu elektroniset ja sähkötekniset komponentit, sekä erilaiset järjestelmäratkaisut automaatiolle. Lütze:llä on nimissään useita uraauurtavia innovaatioita ja kansainvälisiä patentteja.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1958
  • Pääkonttori, Weinstadt, Saksa
  • Työntekijöitä yli 400

Katso tuotteet

Puolijohdereleet

Puolijohderele toimittajiamme ovat mm. Crouzet, Elco, Lütze ja Crydom (Sensata). Puolijohdereleet sopivat erinomaisesti esimerkiksi tarkkasäätöiseen lämmitykseen. Puolijohdereleiden etuja ovat pieni ohjausvirta, rajoittamaton kytkentämäärä, lyhyt vasteaika, ei liikkuvia kuluvia mekaanisia osia ja äänettömyys. Lämmityskäytössä (resistiivinen kuorma) etuna on lisäksi nollavolttiaktivoinnin häiriöttömyys. Niitä voidaan käyttää myös esim. moottoreiden, venttiileiden ja valaistuksen ohjauksissa.

Elektromekaaniset releet

Markkinoiden laajimmasta relevalikoimastamme löytyy rele kaikkiin sovelluksiin. Tarjoamme elektromekaaniset releet ja riviliitinreleet (6,5 mm) toimittajiltamme Comat Releco ja Lütze. Releitä on saatavilla jopa neljällä vaihtokoskettimella ja usealla eri kosketinvaihtoehdolla. Valikoimastamme löytyy myös ”erikoisreleet” vaikeampien kuormien ohjaamiseen.

Riviliitinreleet

Riviliitinreleiden valikoimastamme löytyy monia malleja Comat Relecolta ja Lützeltä, vaihtoehtoja on elektromekaanisista releistä puolijohteisiin. Kytkennällisesti valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat vaihtoehdot ruuvi, jousivoima ja push-in-liitännöillä. Pienen kokonsa puolesta riviliitinreleet ovat täydellinen valinta ahtaisiin paikkoihin missä DIN-kiskon tila on rajallinen.

Signaalimuuntimet

Signaalimuuntimia käytetään signaalien vahvistamiseen, erottamiseen ja muuntamiseen luotettavasti. Erityisen tärkeää on että tulo- / lähtösignaali ei vääristy tai heikkene. Meidän tarjoamat Lütze- ja Comadan-signaalimuuntimet täyttävät nykypäivän tiukat vaatimukset koskien tarkkuutta, isolointia, fyysisiä mittoja ja asennuksen helppoutta. Lütze:n LCIS-sarjan signaalimuuntimissa on erityisen pieni lämmönhukka ja tehohäviö. 6,2 mm kapeissa malleissa on 2500V galvaaninen erotus ja muuntimilla on laaja -40…+75°C käyttölämpötila-alue. LCIS-sarjan muuntimet ovat myös matalia, joten ne ovat täydellisiä käytettäväksi pienissä koteloissa. Monipuoliset merkintämahdollisuudet helpottavat asennusta ja minimoivat asennusvirheet.
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti