Mechan

Mechan
Mekan Controls on johtava konesuojaturvatuotteiden suunnittelija ja valmistaja jo yli 40 vuoden ajalta. Mechan on erikoistunut kosketuksettomien turvakytkimien, mekaanisten lukitusten, valoverhojen ja turvallisuusohjausyksiköiden tuotantoon. Se toimii kaikkialla maailmassa ja tarjoaa asiakkailleen kestäviä ja kustannustehokkaita konesuojaturvatuotteita, jotka ovat osoittaneet luotettavuutensa joissakin teollisuuden vaativimmissa ja ankarimmissa ympäristöissä.
Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva Mechan Controls avasi ovensa vuonna 1972 ja valmisti maailman ensimmäisen RFID-turvakytkimen. Siitä lähtien Mechan Controls on saavuttanut kadehdittavan maineen alan johtavana yrityksenä.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1972
  • Pääkonttori: Skelmersdale, Lancashire, Iso-Britannia

Katso tuotteet

RFID-turvarajakytkimet

RFID-turvarajakytkin valikoimamme kattaa hyvin myös monimutkaiset ja laajat kokonaisuudet. Kokonaisuudessa voi olla ovia, missä on RFID-turvarajat vahtimassa oven asentoa, mutta samaan sarjaan voidaan lisätä myös hätäseispainikkeita tai muita turvakytkimiä SRF Smart adapterin avulla.

Turvamagneettikytkimet

MAGNASAFE on täydellinen valikoima kosketuksettomia turvamagneettikytkimiä. Nämä on testattu suorittavan jopa 1 000 000 kytkentää täydellä kuormalla. Ne sopivat erittäin hyvin kosteisiin, pölyisiin, öljyisiin ympäristöihin ja kohteisiin, missä hygienia on tärkeää.

Elektroniset turvarajakytkimet

Mechan Controls SS-sarjan elektroniset turvarajakytkimet kestävät hyvin isompiakin virtoja. Kaksiväri-LED indikoi koskettimien tilaa. Saatavana eri pituisella kaapelilla tai M12-liittimellä.

Elektroniset Hall-turvakytkimet

HE-sarja on koodattu magneettinen turvajärjestelmä. Täysin kapseloidut puolijohdeturvakytkimet (HALL). Tässä yhdistetään yksinkertaisen magneettisen turvakytkimen helppokäyttöisyys ja ylläpito sekä parannettu turvallisuus, suorituskyky ja Mechanin elektronisen kytkimen LED-indikointi. ABS- tai 316 ruostumattomasta teräksestä valmistetut HE-kytkimet kestävät tärinää ja ovat ihanteellisia käytettäväksi elintarviketeollisuudessa ja pakkausteollisuudessa sekä monissa muissa konesuojasovelluksissa.

Köysihätäpysäyttimet

Bernsteinin köysihätäpysäyttimiä käytetään ihmisten suojaamiseksi vaarallisten koneiden ja laitteiden läheisyydessä. Tyypillinen kohde on kuljettimien sivut. Köysihätäpysäytin valvoo vaijerin kireyttä, eli mistä kohtaa tahansa vaijerista vedettäessä turvakoskettimet aukeavat ja kone pysähtyy. Myös mikäli vaijeri katkeaa tai löystyy, turvakoskettimet pysäyttävät koneen.
Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

+358403412435 040 3412 435

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti