Midwest Optical Systems

Midwest Optical Systems logo

Midwest Optical Systemsin pääkonttori sijaitsee Palatinessa, Illinoisissa Yhdysvalloissa ja sillä on 30 vuoden kokemus ja innovaatiot optisen suunnittelun, valmistuksen ja tarkastuksen alalla. MidOpt on maailmanlaajuisesti johtava konenäön suodattimien ja optisten komponenttien toimittaja.

Midoptic on erikoistunut valon optisten suotimien valmistamiseen ja kehittämiseen. Laajasta yli 66 suotimen valikoimasta löytyy kuvaa parantavat ratkaisut lähes kaikkiin sovelluksiin. Heidän valikoimissaan on yli 3000 eturivin tuotetta. Yhtiöllä on jälleenmyyjiä yli 30 maassa.

MidOptin suodattimet ovat ensisijainen ratkaisu teolliseen kuvantamiseen, jolla varmistetaan virheetön valvonta, luotettavat tulokset ja paras mahdollinen kuvanlaatu. Jokainen suodatin valmistetaan korkeimpien kestävyysvaatimusten mukaisesti, joten ne kestävät kovimmissakin ympäristöissä. Toisin kuin perinteiset suodattimet, MidOpt-suodattimet on suunniteltu Gaussin läpäisykäyrällä, joka mahdollistaa maksimaalisen läpäisyn, jäljittelee yleisimpien LED-aallonpituuksien ulostuloa ja on vähemmän kulmariippuvainen.

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Teemu NiemeläTeemu Niemelä

Tuotepäällikkö

+358403412482 040 3412 482

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti