Nafsa

Nafsa
Perustamisestaan lähtien Nafsa on toimittanut asiakassovellettuja tuotteita aiakkailleen. Nafsalla on kaksi tuotantolaitosta, Espanjassa ja Kiinassa.
Nafsalla on pitkä kokemus solenoidien ja sähkömagneettien suunnittelusta ja myynnistä. Jo vuodesta 1996 asti Nafsa on palvellut asiakkaitaan ympäri maailmaa. Heillä on maahantuojia useissa eri maissa. Nafsan vahvuutena on myös asiakaskohtaiset tuotteet, eli eri ominaisuuksien räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan onnistuu. Nafsan tuotekehitysosasto toimiikin usein yhteistyössä asiakkaiden kanssa, kun he suunnittelevat uusia malleja. Nafsalle laatu on tärkeä asia, niin tuotteissa kuin tuotantoprosesseissakin. Hei toimivat ISO9001 mukaisesti. He testaavat tuotteitaan todella paljon ja pystyvät näin ollen tuottamaan luotettavaa dataa katalogeihin ja asiakkaille.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1996
  • Pääkonttori Gernika, Espanja
  • Tehtaat Espanjassa ja Kiinassa

Katso tuotteet

Solenoidit

Nafsalla on laaja valikoima solenoideja jotka tarjoavat ratkaisun moniin teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme solenoidit sekä AC- että DC-jännitteellä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Iskunpituuksiltaan 1-25 mm:n solenoidi valikoima mahdollistaa tarkan ja monipuolisen käytön erilaisissa sovelluksissa. Yksi Nafsan vahvuuksista on laajat räätälöintivaihtoehdot. Voit valita solenoidiin eri ominaisuuksia, kuten iskunpituisia, kiinnitystapoja ja liitäntöjä, jotka täyttävät tarkat vaatimuksesi. Erityisesti lukituskäyttöön suunnitellut solenoidit vahvennetulla karalla tarjoavat entistä luotettavamman ja turvallisemman suorituskyvyn. Nämä solenoidit soveltuvat erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja lujuutta.

Sähkömagneetit

Solenoidien ja sähkömagneettien Espanjalainen valmistajamme Nafsa on asiantunteva tuotteidensa suunnittelun ja myynnin alalla. Heillä on vankka kokemus, joka ulottuu vuoteen 1996 saakka, ja he ovat palvelleet asiakkaitaan ympäri maailmaa. Nafsa toimii maahantuojana useissa eri maissa. Yksi Nafsan vahvuuksista on kyky tarjota asiakaskohtaisia tuotteita, jolloin tuotteiden ominaisuudet voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Sähkömagneetteja heiltä löytyy kahdenlaisia: 1. Sähköisesti pitävät magneetit, eli kun virtaa syötetään syntyy magneettikenttä, joka pitää kappaleen kiinni magneetissa. 2. Pitomagneetit, joihin virtaa syöttämällä saadaan kappale irtoamaan magneetista.
Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti