Optilia

Optilian optiset tarkastuslaitteet helpottavat ja nopeuttavat laadunvalvontaa
Ruotsalainen Optilia tunnetaan maailmanlaajuisesti laitteidensa korkeasta laadusta.
Optilian optiset tarkastuslaitteet helpottavat ja nopeuttavat laadunvalvontaa, sekä auttavat suoriutumaan erityistä tarkkuutta vaativista töistä. Optilian laitteet ovat hyväksi havaittuja ja laajalti edustettuja elektroniikkateollisuudessa, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös kaikenlaiseen muuhun suurta tarkkuutta vaativaan työhön, kuten esimerkiksi mikromekaniikkaan ja lääketieteeseen.

KATSO TUOTTEET

Optilia Tarkastuskamerat

Optilian tarkastuskameroissa on vakiona 30x optinen suurennos. Työpisteellä tehtävään visuaaliseen tarkastukseen, tarkkaan työhön ja tavanomaiseen kuvien ottamiseen 720p laatu riittää erinomaisesti. Jos kuvia täytyy syystä tai toisesta rajata tai käsitellä, tai kuva peilata isolle näytölle, on 1080p tai 4K-kuvanlaatu suositeltu. Kameran eteen asennettavalla close-up linssillä päästään jopa muutaman senttimetrin kuvantamisetäisyyksiin, jolloin 30x optinen suurennus mahdollistaa kameran käyttämisen mikroskooppina. Kameroihin on saatavilla useita erilaisia jalustoja, jotka mahdollistavat kameran vaivattoman käyttämisen erilaisissa käyttökohteissa. Sonyn Exmor-kuvasensori tekee laadunvalvonnasta, ja erittäin suurta tarkkuutta vaativasta työstä täysin vaivatonta. Kameroihin on myös saatavilla dioptereita jopa +15 asti. Kattava valikoima erilaisia varusteita mahdollistaa kokonaisuuden joka täyttää tarpeen kuin tarpeen. Alla on esiteltynä muutama kokonaisuus, mutta autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun juuri teidän tarpeeseen. Ota rohkesti yhteyttä!

Optilia Videomikroskoopit

Optilia Flexia-videomiksroskooppimalliston optiikkavalikoima yltää jopa 500-kertaiseen suurennokseen. 90 asteen kulmaoptiikka mahdollistaa helpon BGA-juotosten tarkastuksen. Kattava valikoima erilaisia varusteita mahdollistaa kokonaisuuden joka täyttää tarpeen kuin tarpeen. Alla on esiteltynä muutama kokonaisuus, mutta autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun juuri teidän tarpeeseen.

Optilia Medical

Optilian medical-puolen laitteissa on hermeettisesti suljettu kotelointi. Mediscope-käsiosa soveltuu vaihdettavien optiikoiden ansiosta sekä dermatoskopiaan, että kapillaroskopiaan. Optiikoiden suurennukset ovat välillä 20-300x Laitteista on tarjolla erilaisia käyttövalmiita kokonaisuuksia, mutta autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun juuri teidän tarpeeseen.

Optiset tarkastuslaitteet

Optilia Instruments on keskittynyt laadunvalvonnassa, tarkkuutta vaativassa työskentelyssä ja tutkimuksessa käytettäviin optisiin digitaalisiin kuvantamislaitteisiin. Optilia tunnetaan maailmalla erittäin korkeasta laadusta, ja se edustaa tarkastuslaitteiden kärkeä. Optilian mikroskoopit ja kamerat sisältävät viimeisintä teknologiaa tarjotakseen käyttäjälleen maksimaaliset hyödyt tarkastusajassa, kustannuksissa sekä luotettavuudessa. Mikroskooppeihin on saatavilla useita erilaisia linssejä ja jalustoja erilaisiin tarpeisiin, aina BGA-juotosten tarkastuksesta XYZ-metrologiaan.

Kameroiden lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet Optilian HD-kameroille

Mikroskooppien lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet Optilian Flexia-videomikroskooppeihin
Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti